The Square: het nieuwe publieksplein van Schiphol CBD

The Square: het nieuwe publieksplein van Schiphol CBD
In juli 2017 is de opening van het nieuwe publieksplein op Schiphol CBD. De naam is middels een prijsvraag onder de Schiphol SPOT community-leden gekozen: The Square.

De naam is niet zonder reden gekozen: het plein zal het Hilton verbinden met The Base en is de laatste schakel tussen de Airport terminal en The Base. Het ontwerp, gebaseerd op een amfitheater, bevat veel groen en fraaie lichtelementen. Een aanwinst voor Schiphol en iedereen die hier werkzaam is. Ontspanning, ontmoeting en beleving: dat is waar The Square voor staat.

Wat kun je verwachten van The Square?
De aanleg van het plein is afgelopen maand gestart en de eerste contouren zijn al zichtbaar. Binnenkort kun je samen met je collega’s genieten van een lekkere lunch bij één van de foodtrucks te midden van de groene omgeving. Daarnaast is The Square, door haar centrale ligging, een ideale ontmoetingsplek.

Verbindende schakel op Schiphol
Met de bouw van het nieuwe plein en de komst van de The Base D, is het gebied volop in ontwikkeling. The Square is de verbindende schakel tussen de Airport terminal, het WTC, The Base, Avioport, The Outlook en het Schiphol hoofdgebouw.

The Square open in juli 2017
Naar verwachting is het plein in juli 2017 gereed. Er zal een officiële opening komen waarvoor alle bewoners van Schiphol van harte zijn uitgenodigd. Zodra de datum bekend is, wordt deze gecommuniceerd via de SPOT Community.

Zie jij mogelijkheden op The Square?
Wil je iets organiseren op het plein? Dat kan! Een bootcamp, yoga-sessie, lezing of een boekenmarkt, The Square biedt volop mogelijkheden. Laat je ideeën achter in de comments of plaats deze direct op de evenementenpagina: https://spotschiphol.nl/nl/events
The Square

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties