Jaarfilm: Spot Schiphol Community in 2023

Jaarfilm: Spot Schiphol Community in 2023

Nu de feestdagen voorbij zijn, blikken we graag terug op de bijzondere momenten uit de Spot Schiphol Community in 2023 aan de hand van de volgende jaarfilm:


Een warm onthaal voor 2000 nieuwe leden
Het afgelopen jaar mocht Spot maar liefst 2000 nieuwe leden verwelkomen, afkomstig van meer dan 50 op Schiphol-gevestigde bedrijven. Het platform, dat bekend staat om de Spot Pas en de vele evenementen waaraan Schiphol professionals gratis kunnen deelnemen, telt nu meer dan 8.000 geregistreerde leden.

Hoogtepunten: Tulpenplukken, Spot Festival en Kortingspas
We begonnen het jaar kleurrijk met het tulpenplukken op The Square, waar meer dan 700 Schiphol professionals samen genoten van ruim 10.000 tulpen, livemuziek en foodtrucks.

In juni organiseerden we de eerste editie van Spot Festival, een evenement georganiseerd voor én door onze Schiphol community. De line-up kwam tot stand in samenwerking met zes van onze huurders, en lokale experts van o.a. Microsoft, Samsung en HEINEKEN deelden het podium. 

Sinds de introductie van de Spot Kortingspas in september kunnen Spot leden genieten van kortingen bij meer dan 40 lokale ondernemers, op Schiphol Plaza en daarbuiten. 

Kerstontbijt: traditiegetrouw samen afsluiten
Traditiegetrouw sloten we het jaar af met het Spot Kerstontbijt. Het kerstontbijt is een samenwerking met Schiphol Real Estate, en begon ooit als een initiatief voor huurders uit The Base. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie op twee locaties die meer dan 600 Schipholwerkers samenbrengt.

Doorkijkje naar 2024:
En nu? In 2024 gaan we door met het organiseren van betekenisvolle evenementen voor iedereen die op Schiphol werkt. Daarnaast zullen we andere activiteiten ondernemen die bijdragen aan een fijne werkplek. Heb jij ideëen? Dan horen we het graag. We kunnen jouw input goed gebruiken!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

1 reactie

Superleuk dat jullie altijd weer gezellige, inspirerende evenementen weten neer te zetten! Dank jullie wel!