In the Spotlight: videobellen met onze communityleden

In the Spotlight: videobellen met onze communityleden

Nu het gros van de community thuiswerkt en we elkaar niet meer spontaan tegenkomen op Schiphol, moeten we ‘ontmoetingen’ iets meer organiseren. In 'In the Spotlight' interview ik onze community leden. Hoe gaan de verschillende personen en bedrijven uit het Schipholgebied om met de huidige situatie? Kunnen zij hier nog iets positiefs uit halen? Welke lessen worden geleerd en hebben zij nog tips voor de rest?

In de eerste editie van In the Spotlight praat ik met Rick Bults. Rick is regiomanager bij Vermaat Groep en verantwoordelijk voor o.a. VIVA, The Market, Juliet's Kitchen en de Fortune Bar. Ben jij net als ik benieuwd hoe deze horecapunten er straks uit gaan zien als wij weer naar kantoor kunnen? Kijk dan mee!

Heb jij een idee voor een volgend interview? Een thema of bedrijf waar je meer over zou willen weten? Laat het mij weten in de comments. 

Update: WTC en The Base zijn sinds maandag 25 mei 2020 geopend met een pre-order lunch concept. Men kan tot uiterlijk 10.00 uur in de ochtend op de dag zelf lunch bestellen en de lunch op de aangegeven tijden afhalen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

1 reactie

WTC en The Base zijn sinds maandag 25 mei 2020 geopend met een Pre- Order Lunch concept. Men kan tot uiterlijk 10.00 uur in de ochtend op de dag zelf lunch bestellen en de lunch op de aangegeven tijden afhalen. Voor meer informatie klik op de onderstaande link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=87wJhDbXCE-LFpQq-Y3bFcrdNJft5p9OrIvJRLF1QEtUQTFNOTlLUkhaMFZPTEw4VVdFMDNNRkhRNC4u