ABN AMRO wint eerste Spot Schiphol Straatvoetbaltoernooi

ABN AMRO wint eerste Spot Schiphol Straatvoetbaltoernooi

Zestien teams kwamen donderdag 26 september samen op Schiphol voor het eerste Spot straatvoetbaltoernooi op The Square(Schiphol Centrum) . Drie opblaasbare pop-up veldjes toverden The Square om tot sportplein. Veertien verschillende bedrijven deden mee. Sommige teams deden creatief met hun teamnaam en verrasten zelfs het publiek met bijzondere outfits. Andere teams waren fanatiek en kwamen voor de winst. Uiteindelijk was het de gezelligheid en het samenspel waar het om ging.

Warming-up met Andy

Oud-voetballer Andy van der Meijde verzorgde  de warming-up. Hooghouden, overspelen en dribbelen vormden de aftrap van het toernooi.  Tijdens de poulefase was Andy nog van de partij om de teams aan te moedigen en om praatjes te maken met de deelnemers. Uiteraard mochten de teamfoto’s ook niet ontbreken.

Spannende finale

Na de poulefase gingen er vier teams door naar de halve finale. Dit waren: FC Bal op het dak (Schiphol), KLM Cargo, Clean but Mean (klüh service management) en ABN-AMRO. De twee laatstgenoemde teams hadden beide nog niks verloren waardoor het een erg spannende wedstrijd was.. ABN-AMRO won de finale en heeft daarmee de beker, die verplicht op kantoor moet staan, gewonnen.

 

 

Berend Koudijs

Community Employee
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties