5 nieuwe functionaliteiten toegevoegd!

5 nieuwe functionaliteiten toegevoegd!

De nieuwe Spot website is continu in beweging. Vorige week hebben wij een aantal functionaliteiten gelanceerd. In dit artikel lees je over de vijf grootste veranderingen:

1. Reacties liken

Soms zegt een like meer dan duizend woorden. We hebben er vijf jaar op gewacht, maar eindelijk is het mogelijk om reacties van anderen te liken! Maakt iemand een goed punt? Of waardeer je zijn of haar bijdrage? Laat het weten met een like!

likes

2. Reageren op één persoon vs. reageren op de hele groep

Volg je ons foodtruck evenement of was je bij de ijsjes-actie in juni? Dan ging dat vast gepaard met héél veel e-mailnotificaties in jouw inbox. Hier hebben we iets op verzonnen: vanaf deze week kun je reageren op één persoon, zonder anderen in het evenement of de discussie lastig te vallen.

Je kunt reageren op één persoon door op “reageer” te klikken in een reactie. Wil je de hele groep bereiken? Dan plaats je je bericht onder alle andere reacties.

reageeropbericht

3. De agenda functie is terug!

Wegens succes weer terug: de agenda-functie. Om er zeker van te zijn dat een evenement niet uit jouw geheugen verdwijnt kun je deze weer opslaan in jouw iCal, Outlook, Google of Hotmail kalender! Zo vergeet je nooit meer een Spot evenement.

kalender

 4. Alle updates in één oogopslag

Vanaf vandaag zie je direct hoeveel nieuwe content er op jou wacht. Een persoonlijke begroetingsregel zorgt ervoor dat jij precies ziet hoeveel nieuwe evenementen, gesprekken en nieuwsitems er zijn toegevoegd sinds jouw laatste bezoek.

Een vernieuwde sortering zorgt ervoor dat de meest recente content bovenaan de home pagina wordt getoond. Wil je de evenementen liever zien in volgorde van eerstvolgend tot laatste evenement? Dan kun je dit vinden op de evenementenpagina

persoonlijkeintro

5. Een overzicht van al jouw evenementen

Wil je snel een overzicht zien van alle evenementen waarvoor je je hebt aangemeld? Vanaf deze week vind je op de evenementenpagina in het rechtermenu een overzicht van alle evenementen die door jou zijn georganiseerd én waarvoor jij je hebt aangemeld. Ook vind je een overzicht van evenementen die recent hebben plaatsgevonden, mocht je nog iets willen delen met de aanwezigen.

overzicht events

Feedback

We zijn erg benieuwd naar jouw feedback. Welke nieuwe functionaliteit voegt het meeste toe in jouw ogen? Wat mist er nog? Laat het ons gerust weten in de comments onder dit nieuwsbericht of in deze discussie: https://www.spotschiphol.nl/nl/discussions/work/new-website-questions-feedback

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

2 reacties