4 x flexwerken op Schiphol

4 x flexwerken op Schiphol

Komen de muren van kantoor op je af? Soms is het fijn om even in een andere omgeving te werken. Daarom verzamelden we vier plekken op Schiphol waar je goed kunt flexwerken. Klap je laptop open, bestel een kop koffie en tikken maar! 

De Huismeesters

Je vindt deze gezellige espressobar op Schiphol-Oost. De koffie is goed en er zijn genoeg gratis flexplekken. Als je op zoek bent naar iets meer privacy, kun je ook een vergaderzaal boeken. Ben je fan? De Huismeesters zit op nog twaalf locaties in Amsterdam én Utrecht. 

Open
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur

Adres: 
Stationsplein Noord-Oost 202
Schiphol

The Base

Het atrium van de The Base is de meesten wel bekend. Maar wat ons betreft is is de gang richting The Base D/HEINEKEN dé plek om te werken en ontmoeten. Een rustige plek, met fijn meubilair, veel planten en veel licht. Er zijn fijne zitplekken, de wifi is er goed en mocht je wat ontspanning zoeken, dan is de Breakout Room om de hoek. Voor ontbijt, lunch of koffie ga je naar ah to go of VIVA! De werkdag gezellig afsluiten? Elke woensdag en donderdag kun je er terecht voor een borrel. 

Adres: Evert van de Beekstraat 104

World Trade Center

Nog zo'n hidden gem is de publieke ruimte van WTC Schiphol Airport. Neem plaats op een van de gezellige zitjes op de derde verdieping, die net helemaal vernieuwd is. Zin in koffie? Loop dan even langs Fortune Bar of STACH. 

Adres: Schiphol Boulevard 105

Spaces

Flexwerken in een internationale omgeving? Dan moet je bij Spaces zijn. Designmeubels, strak interieur, goede koffie én een inspirerende community van experts en ondernemers. Je huurt hier een kantoorruimte, vergaderruimte, vaste werkplek of een bureau in de coworkingruimte. Kijk voor de prijzen en meer informatie eens op de website

Adres: Evert van de Beekstraat 354

Praat mee in de discussie: A "third workplace" between home and the office: does it work for you?

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties