Spot Behind The Scenes: Vebego Airport Services

Geen werkplek spreekt meer tot de verbeelding dan Schiphol. Met uitzicht op de start- en landingsbanen ligt de wereld letterlijk aan je voeten. Wist je dat er op Schiphol zo’n 500 bedrijven gevestigd zijn? Veel van deze bedrijven houden zich direct of indirect bezig met het reilen en zeilen van de luchthaven. Tijdens Spot Behind The Scenes bieden deze bedrijven jou een exclusieve kijk achter de schermen.

De eerste editie van Spot Behind The Scenes wordt gehost door Vebego Airport Services: het bedrijf achter de (sanitaire) schoonmaak onderhoud, security, regulatie van de bagagekarren en informatie op Schiphol. De middag wordt afgetrapt met een korte presentatie over het bedrijf, gevolgd door een verrassende rondleiding langs Lost & Found en de omroepsters van Schiphol. Ben je benieuwd hoeveel iPhones er dagelijks worden gevonden? En hoeveel kinderen hun ouders kwijtraken? Schrijf je dan snel in voor dit exclusieve event. Er is plek voor 20 personen. Na afloop is er gelegenheid om op een leuke en informele manier met elkaar kennis te maken.

Let op: om deel te nemen aan dit event dien je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Programma: donderdag 15 juni

16:00 - Welkomstwoord

Na het welkomstwoord wordt de groep in tweeën gesplitst. De eerste groep begint bij Lost & Found, en de tweede groep begint bij de omroepers van Schiphol.

16:20 – Start rondleiding 1 Lost & Found of Omroepers
17:00 – Start rondleiding 2 Lost & Found of Omroepers
17:30 – Borrel

Locatie:
Vebego Airport Services
Schiphol Boulevard 199, WTC Toren B, 11e etage
1118 BG Schiphol | Nederland

4 reacties

een geldig legitimatiebewijs - is Dutch driving license sufficient or do i need a passport?
Hi Lilla, you don't need to bring your ID. We are not going behind the security check.
thanks for the quick response Jennifer
Veel plezier allen! Lijkt me een mooie tour, kan er dit keer helaas niet bij zijn. Volgende editie wellicht.