Gezellige Midzomer BBQ op Schiphol Oost

Gezellige Midzomer BBQ op Schiphol Oost
Op 25 juni vond het tweede SPOT event van deze zomer plaats. Deze keer organiseerden we het samen met Martin de Zwart van Wings Food & Drinks. In zijn café kwamen zeker 175 mensen werkzaam op Oost bijeen om samen wat te eten, te drinken en te genieten van live entertainment.

Met een prachtig uitzicht op de privé jets en een heerlijke temperatuur tot 's avonds laat, konden Oost-medewerkers onder het genot van een uitgebreide BBQ en live muziek, uitgebreid bijpraten.
Het terras zat vanaf een uur of 17:00 al behoorlijk vol waardoor de sfeer meteen goed en ontspannen was. Toen, na het eten, zanger Danny Lukassen met een medley van het Songfestival begon, kon er ook uit volle borst meegezongen worden.

Kiekjespaal
Voor een leuk en persoonlijk souvenir van de avond was ook de Kiekjespaal weer aanwezig. Collega’s, vrienden en uitgenodigde familieleden konden met eventuele hoedjes, boa’s en gekke brillen samen op de foto. Zowel de kast als de paal, die foto’s na het poseren direct afdrukt, is inmiddels een vaste prik op de SPOT events. Waar men aan het begin van de avond nog een beetje overtuigd moet worden, mondt het altijd uit in een bonte verzameling van verschillende groepen op de foto’s.

Entertainment
Hoewel zanger en entertainer Danny Lukassen een eigen podium had meegenomen, gingen de remmen pas echt los toen hij zomaar op een tafel midden in het publiek ging zingen. Maar weinigen konden het weerstaan om bekende Nederlandse klassiekers van onder andere André Hazes mee te zingen.

Kortom een zeer geslaagde avond waar nieuwe contacten zijn gelegd en oude contacten zijn verstevigd. Voldoende goede herinneringen en zeker voor herhaling vatbaar!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
View profile

0 comments