Cyssec: Samen Schiphol Secure

Cyssec: Samen Schiphol Secure
Samen Schiphol Secure! Schiphol is één van de belangrijkste toegangspoorten voor Europa. Samen met alle bedrijven die verbonden zijn aan de luchthaven vormen we een het ‘Schiphol ecosysteem’. Binnen dit ecosysteem registreren we vrijwel alles op digitale wijzen. Verschillende recente onderzoeken hebben geconstateerd dat er sprake is van een acute en toenemende dreiging binnen het digitale domein. Een zorgelijk beeld dat op verschillende vlakken om een versterking vraagt, zo ook binnen Schiphol als onderdeel van de Nederlandse vitale infrastructuur.

Schiphol Group met ondersteuning van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid hebben hierop actie op ondernomen wat heeft tot het initiatief CYSSEC: Cyber Synergie Schiphol Ecosysteem. Sinds een half jaar is team CYSSEC actief bezig met het organiseren van diverse workshopsessies om de samenwerking tussen private en publieke partijen die verbonden zijn aan het Schiphol ecosysteem te versteken op het gebied van cyber security.

Kortom, we geven jou de kennis en kunde om je bedrijf digitaal weerbaar te maken en inspireren je om hier de goede stappen in te zetten. Deze sessies worden (kosteloos) aangeboden namens Schiphol en de NCTV.
Wil jij hier met je organisatie gebruik van maken? Dit kan door contact met CYSSEC op te nemen via cyssec@schiphol.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Kim van der Veen

Cyber Security Awareness Specialist
Schiphol
View profile

0 comments

Reply