The future is not what is used to be ....

The future is not what it used to be

“Het nut en noodzaak van de luchtvaart”

Anne Cor Groeneveld, van boer tot de grote verbinder van de Nederlandse Luchtvaart community, zal ons meenemen op zijn reis van de S11’s boven de Biesbosch, naar de muziek van Dakota “Prinses Amalia”, het succes en falen van de Concorde en waarom we nu zo kwaad zijn op de Luchtvaart en toch niet zonder kunnen.

Anne Cor was 38 jaar vlieger. Na vlieginstructeur bij de Nationale Luchtvaartschool werd hij testvlieger en daarna verkeersvlieger. Bij Transavia was hij tevens Hoofd Flight Safety, Plv. Hoofd Lijndiensten en de laatste 13 jaar van zijn inzet voor Transavia was hij Vice-president Externe Betrekkingen. In 1982 was hij oprichter en daarna 28 jaar voorzitter van de Dutch Dakota Association. Hij was initiatiefnemer en 16 jaar voorzitter van de Dutch Aviation Group, met een brede vertegenwoordiging van de luchtvaart en gerelateerde industrie. Hij is voorzitter van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Fonds, de Kleynkoor Academy, de stichting Da Vinci Comité, de André Kuipers Stichting en de Stichting NL Space Explorers.

In zijn boeiende lezing, waarvoor een uur nog veel te kort voor is, zal hij het verleden met het heden verbinden en met u een doorkijkje naar de toekomst trachten te maken.

Voor deze lezing meld je je aan op
https://www.lionsclub-schiphol.nl/index.php/overzicht-evenementen/the-future-is-not-what-it-used-to-be/individual-registration
_________________________________________________________
Over onze lezingen

De kosten voor het bijwonen van een lezing bedragen 30 Euro.
Voorafgaand aan de lezing bent u vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een broodjesbuffet en warme soep.
Tevens krijgt u 2 consumptiemunten voor een drankje in de pauze of na de lezing.

De opbrengst van de lezing komt ten goede aan ons goede doel, de stichting Bretels. Zij zet zich in voor jonge gezinnen waarvan een of beide ouders komt te overlijden of overleden is.

1 participant

0 comments