Safety Day | Dai Carter

- INSCHRIJVING VOL -

Veiligheid gaat over veel meer dan alleen regels en procedures. Het raakt ons allemaal persoonlijk, want we komen allemaal wel eens in risicovolle situaties terecht - op het werk, thuis of onderweg. Daarom organiseert Schiphol jaarlijks een Safety Day. Het thema van dit jaar is brandveiligheid.

Lezing Dai Carter | 15:00 - 16:00 uur

Op airside kan het een drukte van belang zijn in de operatie. Airlines, handlers, LVNL, Schiphol en nog veel meer partijen werken samen om te zorgen dat het vliegtuig op tijd vertrekt. Om te zorgen dat dat ook veilig gebeurt, is goede samenwerking onmisbaar. Dai Carter weet alles van samenwerken onder extreme omstandigheden en het belang van teamwork.

Wat kunnen wij daarvan leren?
Dai Carter diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Hij ging acht keer naar verschillende conflictgebieden en voerde daar geheime missies uit. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge.

Dit is een lezing georganiseerd vanuit het ISMS platform (Integral Safety Management System) voor alle ISMS-sectorpartners en belangstellenden.

Na de lezing is er aansluitend een borrel op de vide.

Meld je voor 18 november aan door op de 'Attend this event'-knop te drukken EN je hier aan te melden: https://forms.gle/yqWmDhumXkocXCC7A

2 comments

Hi team, vergeet niet dit formulier in te vullen voor je aanmelding! https://forms.gle/u52xheZcD1UXjAm7A
Nog niet iedereen heeft zich ingeschreven via dit formulier. Omdat we je moeten aanmelden op naam en email is dit nodig. Wil je erbij zijn, vergeet dit niet te doen. https://forms.gle/yqWmDhumXkocXCC7A