Live Webinar: Gezonde leefstijl

High Five trapt de Nationale Vitaliteitsweek (25-29 september) af met een digitale workshop over een gezonde leefstijl. Op maandag 25 september van 10.30 tot 11.30 kun je deelnemen aan een live webinar over gezonde leefstijl. We behandelen op een laagdrempelige manier vier pijlers van een gezond leven: bewegen, mindset, voeding en slaap, waarbij de nadruk ligt op bewegen. Hoe start je daarmee en wat is een goede opbouw? Onze spreker is Talitha Pinkster, leefstijlcoach, en de host is Ellemieke van Ommen, Vitaliteitscoordinator bij High Five. Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen, we sturen de opname achteraf naar je toe als je je wel geregistreerd hebt!

Wat is de Nationale Vitaliteitsweek?
Deze speciale week is gericht op aandacht en activiteiten voor het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlandse bedrijfsleven. Het thema van 2023 is Veerkracht. Het aantal mensen dat psychische klachten ervaart groeit helaas nog steeds. Daarom is het belangrijk om mensen handvatten mee te geven om te werken aan hun eigen veerkracht die vaak gepaard gaat met een gezonde leefstijl.

Breng ook vitaliteit naar de werkvloer
Wil jij met jouw organisatie activiteiten aanbieden in het kader van vitaliteit tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, dan zit jij bij High Five helemaal goed! Wij kunnen in overleg met jou een programma samenstellen voor, tijdens of na de vitaliteitsweek, maar we kunnen je ook helpen met een eenmalige activiteit. Denk aan een workshop over voeding, slaap, stress en werk-privé balans. Wij zijn ook jouw partner in groepslessen en pop-uptrainingen op locatie (of online), stoelmassages en leefstijlconsulten. Wij horen graag waar het probleem ligt, en zorgen voor een passende oplossing. High Five heeft deskundige trainers in huis en is gericht op volledige ontzorging.

Neem direct contact op via progress@highfive.fit om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meld je hier gratis aan: https://register.gotowebinar.com/register/3048666898171499098

0 comments