Lezing: Vergroot je zichtbaarheid met LinkedIn

Na een succesvolle lezing over personal branding in 2020, is Helmi Geeve van The Brand Me terug! Dit keer praat de reputatie expert ons bij over het gebruik van LinkedIn.

"Het doel van de lunchlezing is om professionals uit allerlei sectoren te laten zien hoe ze LinkedIn nóg beter in kunnen zetten om zichzelf te profileren als professional en daarmee hun zichtbaarheid bij hun netwerk te vergroten.

LinkedIn is nog steeds het beste platform voor professionals wereldwijd om kennis te delen en kennis te vergaren over onderwerpen die interessant zijn. Ook om jezelf als expert te profileren. Het is een verbindende netwerksite waar veel professionals een baan vinden, opdrachten vergaren en samenwerkingspartners vinden. Het is voor de professional het ultieme online cv en ook visitekaartje. Dus het is van belang dit goed in te zetten."

---

Na de lezing biedt The Brand Me professionals een verdiepende sessie van 30 minuten per persoon aan om samen met Helmi hun LinkedIn-profiel onder de loep te nemen en te verbeteren (kosten: 85EUR). Geïnteresseerden kunnen zich na de lezing aanmelden via helmi@thebrandme.nl

0 comments