Aviation Day in GA Terminal

Luchtvaartliefhebbers opgelet!

EASPAIR, AviaVIP, JetSupport, Jet Aviation en Silver Flight nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan Aviation Day. Dé kans voor iedereen die geïnteresseerd is in een boeiende carrière in deze branche.

Aviation Day vindt plaats op 30 september tussen 10:00 en 14:00 uur en wordt gehouden op de GA Terminal. We raden sterk aan om je van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen naar hr@easpair.com, maar we verwelkomen ook last-minute beslissers.

Tijdens Aviation Day kun je kennismaken met een breed scala aan carrièremogelijkheden in de luchtvaart. Er zijn vacatures beschikbaar voor o.a. ground handling specialisten, engineers, piloten, radar operators en dispatchers. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over deze boeiende beroepen en wellicht je droombaan te ontdekken.

Het programma omvat boeiende rondleidingen, informatieve presentaties en de mogelijkheid voor persoonlijke één-op-één gesprekken met experts uit de luchtvaartindustrie. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de verschillende organisaties die betrokken zijn bij dit evenement.

Mis deze kans niet om de fascinerende wereld van de luchtvaart te ontdekken en mogelijk zelfs je toekomstige carrière te vinden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Aviation Day!

3 participants

0 comments