Bootcamp Schiphol Oost / TransPort

This bootcamp will only happen when 6 or more people sign up!

- - - - -

ON THURSDAYS WE WORK OUT! In order to feel fit in a desk job, some exercise is required on a regular basis. Squads, push-ups, not to mention burpees; it will all be covered during bootcamp sessions at Schiphol Oost.

Spot offers free boot camp sessions to community members. Every Thursday from 5PM to 6PM at TransPort.

Who's joining us on the 31th of January?

3 participants

7 comments

Goedemorgen allemaal, momenteel zijn er niet voldoende deelnemers om de bootcamp van morgen in Schiphol-Oost door te laten gaan. Morgen om 12.00 hakken wij de knoop door. Afhankelijk van de weersomstandigheden én het aantal deelnemers besluiten we of de bootcamp door kan gaan. Mocht je nog collega's hebben die wel mee willen doen, maar zich nog niet hebben aangemeld, deel dan dit bericht om ervoor te zorgen dat het in ieder geval niet aan het aantal deelnemers ligt! :-)
Wilde even laten weten dat ik deze week uit dienst ga bij KLM dus helaas niet meer kom bootcampen. Vond het altijd heel gezellig en de bootcamps waren super, veel succes allemaal!
Is het misschien een idee om de bootcamp (of GINius THIRSTdays Hilton borrel) naar een andere dag te verplaatsen? Bootcamp naar de dinsdag bijvoorbeeld.
Ai, die GINius THIRSTdays worden lastig denk ik, maar we kunnen de bootcamps checken bij Manon! De woensdag doet het in CBD niet zo goed, dus wellicht kunnen we hier eens mee experimenteren. Er zijn echter een aantal dagen waarop Manon niet kan door bootcamp lessen elders in het land.
Ik moet helaas afmelden. Ben ziek geworden vannacht. En zie mij niet hersteld zijn donderdagmiddag. Hopelijk tot volgende week.
Hi dames, het zal geen verrassing zijn met dit slechte weer en het kleine aantal aanmeldingen, maar helaas gaat de bootcamp van vandaag op Schiphol-Oost niet door. De bootcamps van volgende week staan over een uurtje online. Ik duim voor beter weer volgende week!