Africa Classic Informatiemiddag

Van 12 t/m 19 oktober 2019 vindt de Africa Classic – Schiphol Edition plaats, een zes-daagse mountainbike tour ten gunste van Amref Flying Doctors.

Tijdens deze speciale editie van Africa Classic mountainbiken maximaal 80 medewerkers van verschillende op Schiphol-gevestigde bedrijven 6 dagen 400 kilometer rondom de Kilimanjaro. Zij fietsen over prachtige tracks, bezoeken Amref-projecten, maken contact met de bevolking en ervaren het adembenemende Tanzania op een unieke manier.

Als community lid van Spot Schiphol kun jij ook meefietsen! Naast de bijzondere ervaring, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic community leden de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Je werft voor deze tocht minimaal € 5.000 sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors en ziet met eigen ogen welk verschil jouw bijdrage maakt.

Op 27 februari tussen 17:00 - 18:00 organiseert Spot in samenwerking met Amref Flying Doctors een informatiemiddag voor geïnteresseerden. Durf jij de uitdaging aan? En wil op een sportieve en uitdagende manier bijdragen aan een betere gezondheid in Afrika? Meld je dan aan voor deze informatiemiddag.

1 participant

0 comments