New website: questions & feedback

You will undoubtedly have noticed: our website has a brand new look! We are aware there might still be some kinks and bugs in our new website. Feel free to let us know if you notice something we didn’t. We will fix it as soon as we can!

- - -

Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen: de Spot website heeft een nieuw jasje! Heb jij vragen over de nieuwe website, of heb je een pagina gevonden die nog niet helemaal goed werkt? Laat het ons weten in de comments, en wij gaan het fixen!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
View profile

2 comments

Ik heb even snel een blik geworpen op de nieuwe website om te kijken hoe toegankelijk hij is. Helaas moet ik concluderen dat er nog wel wat punten beter kunnen. Ik heb wat bijlagen toegevoegd met voorbeelden. Dit is tevens een tool om het een soort van globaal te checken maar zelfs als deze test slaagt wil het niet zeggen dat de website volledig toegankelijk is. Ik hoop dat hier nog eens naar gekeken kan worden zodat de website voor écht iedereen te bezoeken is en wij geen mensen uit sluiten. https://developers.google.com/web/tools/lighthouse/ Met vriendelijke groeten, Ischa Gast
Hi Ischa Gast bedankt voor je waardevolle feedback! Ik zal dit bespreken met het bureau dat de nieuwe website voor ons heeft ontwikkeld en duik snel even in die Google tool!