Zaterdag 2 april: Banenmarkt op Schiphol!

Zaterdag 2 april: Banenmarkt op Schiphol!

Luchtvaart Community Schiphol (LCS) organiseert op zaterdag 2 april tussen 10.00 en 15.00 uur een Banenmarkt in The Base op Schiphol. Dit doen zij in samenwerking met UWV, WSP Groot-Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, Royal Schiphol Group en MBO College Airport.

De Banenmarkt is bestemd voor werkenden, werkzoekenden en oud-studenten van mbo-scholen uit de gehele Randstad, maar uiteindelijk is iedereen die kan en wil werken welkom op Schiphol, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar personeel enorm. Daarom willen wij bedrijven op Schiphol een extra gelegenheid bieden om hun vacatures ingevuld te krijgen.

Grote verscheidenheid aan functies

Daarnaast willen we graag laten zien hoe leuk werken in de luchtvaart is en hoe groot de verscheidenheid aan functies op Schiphol is. Schiphol wordt gemaakt voor en door mensen. Alle functies zijn deel van een keten die bijdragen een prettige reiservaring voor passagiers.

Een groot aantal bedrijven* heeft al aangegeven aanwezig te zullen zijn. Bij sommige bedrijven ligt het contract zelfs al klaar! Er zijn vacatures voor de niveaus niet-geschoold tot en met mbo-4, in de (vlucht-)afhandeling & logistiek, beveiliging, schoonmaak en horeca. Denk hierbij aan functies als: grondsteward(ess), passenger assistant, platformmedewerker, bagagemedewerker horecamedewerker, logistiek medewerker/coördinator, heftruckchauffeur, buschauffeur, (aspirant) luchthavenbeveiliger, schoonmaakmedewerker, (assistent) teamleider en vluchtvoorbereider.

Leuke activiteiten

Naast vacatures is er ook een aantal leuke activiteiten: zo kun je in de lesbus van Arriva ervaren hoe het is om buschauffeur te zijn, kun je bij schoonmaakbedrijf Raggers met een VR-bril op ervaren hoe een baan in de schoonmaak er in de prakijk uitziet, kun je op de foto in de KLM fotobooth, maak je kans op een rondleiding tussen de vliegtuigen bij KLM Engineering & Maintenance én kan je een kijkje nemen in de control room van Schiphol Parking! 

Aanmelden is verplicht

Om voor iedereen voldoende tijd te hebben, vragen we geïnteresseerden zich uiterlijk 31 maart a.s. aan te melden voor een tijdslot tussen 10.00 en 15.00 uur, via de volgende link.

Route

De Banenmarkt wordt gehouden in het Atrium van kantoorgebouw The Base, Evert van de Beekstraat 104 op Schiphol-Centrum. Klik hier voor de routebeschrijving.

Ken of ben jij iemand voor wie dit interessant is? Spread the word! 

*De volgende bedrijven zullen onder andere aanwezig zijn op 2 april: Arriva, Asito, Aviapartner, Axxicom, CSU, CTSN, dnata, GSA, G4S, Hago, HMSHost, KLM, KLM Catering Services, Lamme, Menzies Aviation, PCH Dienstengroep, Raggers, Royal Schiphol Group, Securitas, Sodexo, Swissport, Transdev, Trigion, Vermaat en Viggo.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties