Video: Terugblik op 2020 in kerstsfeer

Video: Terugblik op 2020 in kerstsfeer

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken en wat was het een uitdagend jaar! We hopen dat we ondanks alle ups en downs wat positiviteit hebben kunnen brengen met onze online events, verbindende content en alles daartussenin.

In deze speciale kerstvideo blikken we terug op het afgelopen jaar. Hoe ging de Spot Community om met de uitdagingen van dit jaar en wat hebben we in petto voor 2021? In de video vind je kerstgroeten van verschillende community leden én een kans om een Spot Dopper te winnen!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!


Spelregels Kijkersvraag

Denk jij te weten hoeveel community leden dit jaar hebben meegedaan aan één of meerdere online events? Laat jouw antwoord vóór 8 januari achter in de comments. De persoon die het dichtste bij het daadwerkelijke aantal zit, wint de Spot Dopper. Op 11 januari maken wij de winnaar bekend.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

10 reacties

Wat een ontzettend leuk en inspirerend filmpje. :-) Mijn inschatting: 976 leden
Leuk! Ik wens jullie hele fijne feestdagen en tot 2021! Ik schat 1400 leden.
Ola alle leden, Ik verwacht 66% van het totaal = 3300 leden? Lekker positief
Leuk filmpje Fijne dagen allemaal. Ik schat 1600 leden
Goedemorgen allemaal! Wow, wat is er hoog ingezet. Tijd om mijn doelen voor dit jaar bij te stellen! Ondanks de bijzondere omstandigheden was het een mooi jaar voor Spot, maar we moeten natuurlijk niet overdrijven... Menno Versteeg ;-). In 2020 hebben in totaal 451 community leden deelgenomen aan één van de negen online events. Dit betekent dat Suzanne Cevat er het dichtst bij zat en een Spot Dopper heeft gewonnen! Gefeliciteerd!