Terugblik: Tulpen plukken om de lente in te luiden

Terugblik: Tulpen plukken om de lente in te luiden

Na twee jaar thuiswerken is het eindelijk zover: we mogen weer naar kantoor! Om dat te vieren, organiseerde Spot op donderdag 24 maart het eerste fysieke evenement voor leden en collega’s: tulpen plukken op The Square. 

Tijdens deze bloemrijke middag kwamen ruim 450 deelnemers langs om een bos tulpen te verzamelen. Nadat ze een biologisch afbreekbaar tasje in ontvangst hadden genomen, was het tijd om de lente in te luiden. Op het plein tussen het Hilton en The Base plukten de Spotters 5.000 tulpen, gekweekt door Smit Flowers uit Spierdijk.

Foodtruck en foto’s

Het allereerste live Spot-evenement na corona: dat mag natuurlijk niet worden vergeten! Om deze historische gebeurtenis te vast te leggen, konden collega’s dan ook met hun versgeplukte boeketten op de foto. Als toetje stonden de stroopwafels van Amsterdam Good Cookies op het menu, direct uit de foodtruck! Nagenieten? Check de aftermovie voor een sfeerimpressie.

Uitgelaten sfeer

Volgens de plukkers was het evenement een groot succes. ‘Iedereen is uitgelaten en het is gewoon zo fijn om weer op kantoor te zijn!’ riep een enthousiaste Spotter. En hoewel het leuk is om een boeketje voor thuis mee te nemen, werden ook collega’s niet vergeten. ‘Ik pluk tulpen voor de kanjers die nu hard aan het werk zijn in het restaurant,’ aldus een attente aanwezige.

Welkom nieuwe leden!

Behalve trouwe leden zagen we een recordaantal onbekende gezichten op The Square: we ontvingen maar liefst 260 nieuwe Spotters! We heten iedereen van harte welkom bij onze community en hopen jullie de komende tijd nog veel vaker te zien.

We kijken terug op een geslaagd eerste evenement en hebben nu al zin in het volgende! Wat zou ons volgende evenement volgens jou moeten zijn? Laat van je horen en deel je ideeën in de comments!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties