Nieuwe website: wat is er veranderd?

Nieuwe website: wat is er veranderd?
Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen: de Spot website heeft een nieuw jasje! Niet alleen ons uiterlijk, maar ook enkele functionaliteiten zijn op de schop gegaan. Via dit nieuwsbericht nemen we je mee in alle vernieuwingen zodat je direct aan de slag kunt!

- Pijlers -
Met de introductie van onze nieuwe huisstijl introduceren we ook vier pijlers: work, play, balance & benefits. Waar wij in het verleden kleuren gebruikten om aan te tonen of iets een nieuwsbericht, evenement, of een groep was, gebruiken wij kleuren nu om jou te laten zien waar een evenement of nieuwsbericht over gaat:

Blauw = work
op Spot lees je verhalen van andere professionals, vind je aankondigingen voor interessante workshops en kun je kennis delen met de rest van de community.

Roze = play
De spreekwoordelijke boog kan niet altijd gespannen zijn. Alle roze items op Spot brengen ontspanning en verrassing, denk aan gezellige borrels, BBQs of nieuws over jouw favoriete foodtruck.

Groen = balance
Vind jouw balans tijdens een workshop van The School of Life. Zweet je werkdag eruit met een bootcamp.

Oranje = benefits
Als Spot-lid heb je allerlei streepjes voor. De oranje items informeren jou over alle praktische én economische voordelen die horen bij werken op Schiphol.

- Gesprekken -
Op Spot raak je nooit uitgepraat. Om de gesprekken meer onder de aandacht te brengen worden deze nu ook getoond tussen alle andere cards in het hoofdmenu. Gesprekken zijn duidelijk te herkennen omdat de cards alleen tekst bevatten.
Op de algemene gesprekken pagina vind je alle gesprekken terug onderverdeeld per thema. Zo vind je precies wat je zoekt. Weet je niet waar een gesprek terecht hoort? Geen paniek! Onze community manager kan het gesprek altijd nog onder een andere pijler plaatsen.

- Under construction -
Hoewel de website misschien al af lijkt, zijn wij achter de schermen nog druk bezig met de optimalisatie en wat nieuwe features. De komende weken zullen wij verschillende wijzigingen doorvoeren op de website. Heb je een fout gezien die wij hebben gemist? Laat het ons gerust weten in deze discussie: https://www.spotschiphol.nl/nl/discussions/work/new-website-questions-feedback

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

2 reacties

Hoi Annick tot zover ziet het er allemaal toppie uit ☺