Pop-up shop The Little Black Dress

Vrouwen en kleding; onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij dames volgen de mode op de voet, shoppen graag de mooiste, unieke items en vinden altijd wel een reden om toch die nieuwe top of dat te gekke shirt te kopen. Maar waarom hebben wij dan altijd een kast vol kleding en toch het gevoel dat we niets hebben om aan te trekken...?

Wij kennen dat gevoel en dit vormde de inspiratie voor The Little Black Dress. Ons concept is namelijk gericht op het aanbieden van mooie, kwalitatieve basics die je eindeloos met elkaar kunt combineren, zodat jij er altijd top uitziet! Wij laten jou graag zien wat de echte mode musthaves zijn. Wat dacht je van een mooi, leren jasje of een zwart colbert? We heten niet voor niets The Little Black Dress; het ultieme musthave item!

Wij zijn fan van de Scandinavische damesmerken vanwege de eenvoud, mooie lijnen en de verrassende twists. Bij The Little Black Dress shop je diverse Scandinavische labels online, zoals Minimum, Nümph, Mads Norgaard, Dr. Denim, maar ook de tassen van Mae & Ivy.

7 aanwezigen

0 reacties