Behind the scenes: KLM Technical Area (fietstocht)

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen in het technisch gebied van KLM, dan is dit jouw kans! Op donderdag 13 juni organiseert Spot in samenwerking met twee community leden een leuke én leerzame fietstocht in KLM technical area (Schiphol-Oost). Tijdens de fietstocht maken we verschillende stops, krijgen we uitleg over vliegtuig checks en brengen we een bezoek aan Hangar 73.

Let op!
- Er zijn maar 22 plaatsen beschikbaar voor dit evenement. Indien meer mensen zich inschrijven zal er een loting plaatsvinden.
- Om deel te nemen aan dit evenement heb je een geldig legitimatiebewijs en dien je vooraf jouw volledige naam/werkgever/geboortedatum en ID te delen met de organisator.
- Tijdens de tour maken we gebruik van FlickBike, je hebt geen eigen fiets nodig.

Agenda
15.00 – verzamelen bij ingang KLM Technical Area in Schiphol-Oost (exact adres volgt)
15.30 – start rondleiding per fiets
16.30 – einde rondleiding incl. drankje
17.00 – einde evenement

20 reacties

LEUK! Ik ben nog nooit geweest, jammer genoeg heb ik " OPEN " agenda (nog geen bevestiging) MEETING, ik hoor het pas volgende week dinsdag.
Goedemorgen, het is zo ver! De 22 personen die donderdag mee kunnen met Behind The Scenes: KLM Technical Area zijn... *tromgeroffel* Komt jouw naam voor in de video? Dan ontvang je later vandaag een e-mail met meer info en instructies. Tot donderdag!
Helaas zit ik er niet tussen, maar ik wens de overige heeeeel veel plezier donderdag!! Enjoy. Mocht iemand overhoopt toch niet kunnen, dan houd ik me aanbevolen :).
Wegens een afmelding hebben wij een nieuwe plek beschikbaar. Wil je morgen mee met de fietstocht, laat het weten in de comments! First come, first serve!
Hope you all bikers tour will have better weather than today ... cross my fingers!
GOOOD LUCK all you bikers ... enjoy and have fun! Pictures please :o)
Beste deelnemers, wat was het leuk! Ondanks (of juist dankzij!) de zware regenval kijk ik terug op een geslaagd behind the scenes event met verschillende kijkjes achter de schermen. Astrid Zoeten , Celine van Reij en Charlotte, ontzettend bedankt voor de goede organisatie! Werk jij zelf bij een leuk bedrijf op Schiphol en wil je eens een behind the scenes organiseren? Twijfel niet om contact met mij op te nemen, Spot is altijd opzoek naar nieuwe events! Hier wat foto's van gisteren. :-)
Annnick Oosterlee, Astrid Zoeten , Celine van Reij en Charlotte bedankt voor het organiseren was erg leuk en indrukwekkend. Top! Leuke middag met iedereen gehad.
Het was superleuk en goed georganiseerd!! Ontzettend interessant en gaaf om te zien wat er allemaal bij komt kijken!
Het was echt super leuk. Enorm genoten en echt goed omgegaan met de curveball van het weer. Super dankbaar voor alles. Leuk om zeker nog eens te doen.
I would like to experience how does it feel ... to be up there in Schiphol Traffic Control tower and I am sure members of SPOT group also like the idea. Dear Annick, is there any possibility to arrange this? (crossing my fingers) Thanks in advance. Cheers, Dino
Ik sluit me volledig aan bij alle reacties! bedankt dat je een kijkje bij KLM achter de schermen mochten nemen. Ik heb genoten!