John Van Hartevelt ✈

Vestigingsdirecteur at Skyjob Uitzendbureau

About John

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam bij en verantwoordelijk voor de Skyjob Vestiging op Schiphol Oost.

Skyjob Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU en is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd en heeft zich sinds haar oprichting in 1994 gespecialiseerd in Schiphol e.o. gerelateerde functies.

Door mijn ruime ervaring op Schiphol in de luchtvaart en logistiek begrijp ik snel de specifieke behoefte van de opdrachtgever.

Of het nu gaat om uitzenden, detacheren of werving & selectie, Skyjob streeft naar een klantgerichte en praktische oplossing, zeker in een periode waarin er op HR gebied voor opdrachtgevers de nodige uitdagingen staan te wachten.

Skyjob bemiddelt al jaren succesvol in MBO & HBO functies op het gebied van logistiek, (vliegtuig) -techniek, commercie, project- en office management.
Daarnaast heeft Skyjob ruime ervaring in het opzetten van flex-pools voor zowel operationeel personeel, receptiediensten, als voor flexibel cabinepersoneel voor luchtvaartmaatschappijen.

Ik hoop via de Schiphol Community mijn netwerk verder uit te breiden en ook college ondernemers in deze region van dienst te kunnen zijn.