Wil jij mountainbiken voor Amref Flying Doctors? Uniek: AKO betaalt voor 4 personen de volledige deelnamekosten (t.w.v. €2199,-)!

Wil jij mountainbiken voor Amref Flying Doctors? Uniek: AKO betaalt voor 4 personen de volledige deelnamekosten (t.w.v. €2199,-)!
Ben jij sportief en vind je het leuk om andere culturen te ontdekken? Lijkt het je daarnaast gaaf om je in te zetten voor een goed doel? Dan hebben wij een fantastische kans voor jou namens winkelketen AKO. AKO vindt het als organisatie belangrijk om een bijdrage te leveren aan sociaal maatschappelijke doeleinden en betaalt daarom voor 4 leden van de SPOT community de volledige deelname kosten. Wie het eerst komt met een goed gemotiveerd verhaal, krijgt een gratis plek.

Wat houdt de reis in?
Tijdens deze speciale editie van Africa Classic mountainbiken medewerkers van bedrijven die op Schiphol actief zijn in 6 dagen 400 kilometer rondom de Kilimanjaro. Zij fietsen over prachtige tracks, bezoeken Amref-projecten, maken contact met de bevolking en ervaren het adembenemende Tanzania op een unieke manier. Deze speciale editie is ontstaan uit de samenwerking tussen Royal Schiphol Group en Amref Flying Doctors.

Wanneer is de reis?
Van 12 t/m 19 oktober 2019 vindt de Africa Classic – Schiphol Edition plaats.

Wat wordt er van mij verwacht?
De deelnamekosten (€2199,-) worden voor 4 personen betaald door AKO – een unieke geste! Uiteraard wordt er wel wat verwacht van de deelnemers; naast goed getraind aan de start verschijnen moet iedere deelnemer €5.000,- aan sponsorgeld voor Amref Flying Doctors ophalen.

Hoe kun je mee doen?
Stuur zo snel mogelijk, maar vóór 12 april een mail naar: info@africaclassic.nl. Wie weet ben jij een van de 4 gelukkigen en kun je mee met deze fantastische sportieve reis naar Tanzania. Heb je vragen? Neem contact op met Laura Breebaart via 06-86 85 86 81.

http://www.africaclassic-schipholedition.nl

AKO is de winkel van het moment, omdat je nu even wilt ontspannen. Je vindt AKO op high traffic locaties: op stations, op vliegvelden, in de stad en op het internet (http://www.AKO.nl)!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
View profile

1 comment

wauw, dat is een mooi aanbod. Ik ben vorig jaar geweest en het is een geweldige ervaring: 6 dagen op de fiets door een geweldig mooi landschap, en dat voor een beter Afrika. Ik zou zeggen: twijfel niet langer en meld je aan!