Renee Hoes nieuwe redacteur Reismedia

Renee Hoes nieuwe redacteur Reismedia
SCHIPHOL - Sinds december is Renée Hoes in dienst getreden bij Reismedia om het redactieteam te versterken. Renée zal zich voornamelijk richten op de websites en printtitels van Reisbizz en Tripnieuws, maar ook meewerken aan het totale redactionele pakket van eigen titels en titels die Reismedia voor derden maakt.

Renée (25) is afgestudeerd in Small Business & Retail Management aan Stenden University in Leeuwarden en heeft de minor TEKO - Design + Business gevolgd in Denemarken. Ze begon haar eigen (reis)blog tijdens haar studie en deed vervolgens werkervaring op bij online magazine Fashionlab.nl en reiswebsite Yourlittleblackbook.me.

“Tijdens mijn studie en werk in de mode begon het te kriebelen om mijn reisverhalen, insider tips en nieuwtjes met andere hongerige wereldreizigers te delen. Na talloze krabbels en ontelbaar veel reizen ben ik er klaar voor om de andere kant van de reiswereld ontdekken. Ik ben Reismedia enorm dankbaar voor deze mooie kans. Met heel veel energie en enthousiasme begon ik afgelopen december dan ook aan een nieuw, veelbelovend avontuur op Schiphol”, aldus Hoes.

Het vaste redactieteam bestaat nu, naast Renée, uit: Eugenie Engelbracht (chief-editor leisure), Niek Vernooij (sr. editor), Klaas-Jan van Woerkom (sr. editor), Roos Jansen (editor), Steven van den Berg (sr. editor). Het team van vaste freelancers bestaat uit Richard Mooyman, Eva Hopstaken en Doron Sajet.

Begin januari maken opnieuw de komst van een nieuwe vaste redacteur bekend.

Rob Somsen

DGA
Reismedia BV
View profile

0 comments

Reply