Nu 10% korting op eerste boeking voor SPOT-leden

Nu 10% korting op eerste boeking voor SPOT-leden
SPOT LEDEN KRIJGEN NU 10% KORTING OP EEN EERSTE BOEKING VIA SPACEMAKER. VUL DE CODE – SPOT032018- IN, IN DE OMSCHRIJVING EN ONTVANG 10% KORTING OP DE HUUR VAN DE RUIMTE.

Spacemaker is het deelplatform voor vergaderruimtes op Schiphol. In de vele kantoren op Schiphol vind je vergaderruimtes in allerlei soorten en maten. Waar de ene organisatie kampt met een tekort, heeft de andere juist meeting rooms over. Spacemaker biedt hier een nieuwe mogelijkheid voor. Het delen van kantoorruimtes binnen het gebied van Schiphol.

Schiphol Spacemaker is een online platform waar bedrijven gemakkelijk hun eigen vergaderruimtes te huur aanbieden of snel zelf een geschikte vergaderruimte reserveren. Ideaal wanneer alles in je eigen kantoor is volgeboekt, je meeting room juist vaak leegstaat of je gewoon toe bent aan een inspirerende nieuwe omgeving. Een bijkomend voordeel: gebruikers komen in contact met allerlei andere mensen en bedrijven.
Via Spacemaker kun je allerlei inspirerende ruimtes op de luchthaven reserveren waar je normaal gesproken niet komt: van Art Gallery tot The White Room S.

Deze slimme online matchmaker faciliteert niet alleen het boekingsgedeelte, maar neemt degenen die een ruimte boeken of verhuren ook allerlei taken uit handen. Van catering tot facturatie. Zo zorgen we ervoor dat faciliteiten op de luchthaven beter worden benut en kunnen we meer dan 65.000 medewerkers van verschillende bedrijven verbinden.
Wat voor ruimtes biedt Spacemaker aan?

Art & Light gallery Workshop space
Wil je anderen inspireren tijdens een workshop of brainstorm sessie en ben je met een grote groep? Zoek niet verder! Stimuleer je rechter hersenen in de inspirerende gallery en lounge waar kunst, licht en ruimte samen komen. Let your creativity flow, wanneer je omringd bent met sierlijke kunstwerken. Art & Light gallery wordt verhuurd door Link art company en is gevestigd in Schiphol Noord.
Bekijk hier een van onze meest speciale meeting ruimtes: https://www.schipholspacemaker.nl/space/279

Office around the corner

Office around the corner wordt aangeboden door Oman Air. Oman Air is een luxe luchtvaartmaatschappij van wereldklasse. Oman Air biedt een ruime meetingroom aan. De ruimte is uitgerust met alle benodigdheden voor een productieve meeting of presentatie. Een andere voordeel van deze ruimte is de locatie, gevestigd in het hart van Schiphol Central Business District.
Bekijk hier een van onze meest geboekte ruimtes:
https://www.schipholspacemaker.nl/space/276

Heb jij nog een ruimte over en wil je deze graag online aanbieden op Spacemaker? Mail spacemaker@schiphol.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Phoebe Papadopoulos

Schiphol Group
View profile

0 comments

Reply