Heb jij het gezicht voor Schiphol?

Heb jij het gezicht voor Schiphol?
Binnenkort start Schiphol in samenwerking met de KLM een proef met Biometrisch Boarden. In een lab omgeving (en later op één van de gates) wordt een proefopstelling gerealiseerd, die bestaat uit het registreren en controleren van de boarding pass, het paspoort en de gezichtsfoto van de passagier. En t.b.v. het afhandelen van het boarding proces, het identificeren van de passagier op basis van het gezicht.

De proef is één van de resultaten van DAP, het programma dat de digitale transformatie van onze luchthaven de komende jaren gaan vormgeven.

Aan onze TestCrowd is gevraagd of wij hieraan willen deelnemen. De opdrachtgever is op zoek naar 25 deelnemers met een geldig Europees Paspoort.
De testen zullen eind september plaatsvinden (2x) in de lab omgeving in Hoofddorp die goed met je JAS bereikbaar is. Het tijdstip zal rond de lunch zijn en ong. 1 uur duren.

Inschrijven kan al vast vanuit de SPOT groep Schiphol TestCrowd.

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Joost de Boer

Teamleider Testmanagement
Schiphol Group
View profile

2 comments

Hoi Richard. Bedankt dat je mee wilt doen. Je kunt je hieronder aanmelden via het Event 'POC Biometric Boarden' en de knop 'Meld je aan voor dit event'.