CrowdTest Schiphol Destination Unkown is gestart

CrowdTest Schiphol Destination Unkown is gestart
We zijn vandaag (13 april) om 17:00 gestart met de CrowdTest van Schiphol Destination Unknown. De test loopt tot en met 20 april 17:00 uur.

Succes met gamen...

Joost de Boer

Teamleider Testmanagement
Schiphol Group
View profile

3 comments

Zijn jouw gemelde issues al hersteld? Check het op vrijdagochtend 15 april na 11:00 uur. Dan zal, na kort onderhoud aan de site, een deel van de herstelde bevindingen uit dag 1 zijn doorgevoerd.
Zijn jouw aanbevelingen aan Schiphol Destination Unknown al geïmplementeerd? Check het op dinsdagochtend 19 april na 11:00 uur. Dan zal, na kort onderhoud aan de site, weer een deel van de herstelde bevindingen en enkele aanbevelingen zijn doorgevoerd. Nog geen feedback kunnen geven? De test loopt nog 1 dag. Tot woensdag 20 april 17:00 uur.
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ...... De test is afgelopen. Enorm bedankt voor jullie deelname en de opgeleverde feedback. Deze heeft al geleid tot diverse verbeteringen aan de game en nieuwe idee├źn voor de doorontwikkeling. Binnen enkele dagen gaan we de beloning voor de deelname verloten en de winnaars op SPOT bekend maken. Ook namens de afdeling Aviation Marketing van de Schiphol Group bedankt. Voor ons was deze test erg geslaagd. We hopen ook voor jullie. Tot tot de volgende test: "De beste digitale luchthaven bouwen we samen"