Workshop: Opruimen volgens Marie Kondo

We worden ons steeds meer bewust van de overvloed waarin we leven, en de behoefte groeit om juist te minderen. Minder Meuk en meer rust en ruimte in huis en hoofd. Ruimte maken voor jezelf door rigoureus op te ruimen. Door op te ruimen creëer je focus op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn of die je werk leuk maken. Melissa van Minder Meuk geeft in de workshop handvatten om op te ruimen volgens de befaamde KonMari methode van de inmiddels wereldberoemde opruimcoach Marie Kondo. Na de workshop kan je aan de slag in je huis of op je werkplek. Melissa is een gecertificeerd KonMari consultant.

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor een live workshop in het Schipholgebouw op 11 november, en een online workshop via Teams op 12 november:

Schrijf je in door dit formulier in te vullen: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=gml3J4LYskGVrDIvKNWizrjWK8b8DuFOuozByPhbD_xUQTRaREYwUEpWNTFZRDRQU1BLTEFXQkEzMy4u

---

Deze workshop is onderdeel van de Safety Cleanup Day. Veiligheid is van groot belang op een drukke luchthaven, waar we met zo veel partners dagelijks 24/7 samenwerken. Safety comes first, of het nu in bouw, operatie, onderhoud of op kantoor is. Een belangrijke voorwaarde voor een veilige werkomgeving is een schone en opgeruimde werkomgeving. In de week van 5 november vragen we daar extra aandacht voor. We sluiten af met de Safety Cleanup Day op 12 november.

2 participants

0 comments