WORKSHOP: How to think like an entrepeneur

Niet alleen mensen die zelf een bedrijf willen beginnen hebben er baat bij om te leren hoe een ondernemer denkt. Het kan ons helpen bij ons werk, maar ook bij andere aspecten van ons leven. Het maakt ons innovatiever en moediger en stelt ons in staat beter om te gaan met mislukkingen.

In deze class leer je grenzeloos te dromen, zakelijk te handelen en scherp te analyseren. Je leert risico’s in te schatten, kritisch na te denken over je sterke en zwakke kanten en hoe om te gaan met de obstakels die je onvermijdelijk zult tegenkomen.

Alledaagse frustraties worden mooie uitdagingen. En in plaats van eindeloos te piekeren, ga je je gedachten omzetten in acties die de wereld een beetje beter te maken. Wees gewaarschuwd: na deze class zie je overal alleen nog maar mogelijkheden!

16.30 - 17:00 : Inloop
17.00 - 18:00 : Workshop DEEL 1
18:00 - 18:30 : Pauze
18:30 - 19:45 : Workshop DEEL 2

Aangeboden door de Schiphol Community
Wij zijn van mening dat de classes van The School of Life bijdragen aan een bruisende en inspirerende werkomgeving waar medewerkers van verschillende bedrijven elkaar steeds vaker weten te vinden. Om die reden worden de workshops kosteloos aangeboden door de Schiphol Community.

2 comments

Hoi Annick, Bedankt voor dit leuke en interessante onderwerp! Ik vond de sessie erg interessant en leerzaam. Het zet je mooi aan het nadenken over van alles waar we ons mee bezig houden! Tot volgende week bij CitizenM!
Hi all, Mocht je geïnteresseerd zijn in de hand outs van de workshop, stuur mij dan even een mailtje: oosterlee_a@schiphol.nl. Ik ben momenteel de nieuwe workshops aan het inplannen, hierover volgende week meer! @Coen, Ik kon helaas niet bij het CitizenM event zijn maar heb goede verhalen gehoord van collega's!