Wat kan ik en wat kies ik?

Iedereen heeft verborgen talenten. Maar: hoe ontdek je deze? En wat doe je ermee wanneer je ze tevoorschijn hebt getoverd?

Tegenwoordig lijkt de eis op veel gebieden een soort ‘alleskunnen’ te zijn. Zowel op de arbeidsmarkt als in de liefde is de lucht bedrukt met perfectie. Vacatures vragen om Einsteins en Obama’s. Er wordt verwacht dat je minstens vier hobby’s met onuitputtelijke passie beoefent. Daarnaast moet je natuurlijk ook een kleurrijk sociaal leven hebben en een zorgzame, mooie, slimme, stoere en spontante geliefde hebben én zijn.

Heb jij ook het gevoel dat eigenlijk scherpere keuzes wilt maken? Het leven kabbelt voort, hobby’s versloffen. Werk wordt in de loop der tijd taaier. Kortom: genoeg reden om eens stil te staan bij jouw mogelijkheden en welke je wilt verwezenlijken. Maar natuurlijk ook: welke je bewust links wilt laten liggen.

In deze class besteden we uitgebreid aandacht aan jouw kwaliteiten. Hierbij kun je zo breed denken als je wilt: of het nu gaat om iets speels als een nieuwe hobby of juist je rol als ouder, vriend, collega of professional; deze class helpt je om jouw specifieke bijdrage aan de wereld scherper op je netvlies te krijgen.

16.30 - 17:00 : Inloop
17.00 - 18:00 : Workshop DEEL 1
18:00 - 18:30 : Pauze
18:30 - 19:45 : Workshop DEEL 2

Aangeboden door de Schiphol Community
Wij zijn van mening dat de classes van The School of Life bijdragen aan een bruisende en inspirerende werkomgeving waar medewerkers van verschillende bedrijven elkaar steeds vaker weten te vinden. Om die reden worden de workshops (t.w.v. €43,-) kosteloos aangeboden door de Schiphol Community.

5 comments

Hi allemaal, De workshop "Wat kan ik en wat kies ik?" die morgen plaats zou vinden, gaat helaas niet door. De docent is niet beschikbaar. Samen met The School of Life wordt gezocht naar een nieuwe datum die ik jullie zo snel mogelijk zal laten weten! Excuses voor het ongemak. Groetjes, Annick
Hi allemaal, De workshop "Wat kan ik en wat kies ik?" zal plaatsvinden op dinsdag 28 juni. Graag wil ik jullie vragen om je af te melden voor het event indien je er niet bij kunt zijn op deze nieuwe datum. Hopelijk tot dan! Annick
Was er ook graag bij geweest, kan helaas de nieuwe datum niet. Excuses voor de late afmelding. Groetjes!