The School of Life @ Schiphol

Hoe vind ik werk dat voldoening geeft? Hoe vind ik rust? Hoe kan ik op heldere wijze communiceren met collega’s, opdrachtgevers én klanten.

Dit is jouw kans om op donderdag 9 april kennis te maken met the School of Life bij jou om de hoek op Schiphol. Tijdens de classes van The School of Life maak je kennis met frisse ideeën van grote denkers uit heden en verleden, ideeën die je geest aan het werk zetten, stimuleren en oprekken. Elke class inspireert tot het stellen van betere vragen, tot verrassende gesprekken met andere deelnemers en tot nieuwe, heldere inzichten die je helpen een verbetering in je persoonlijke en/of professionele leven in gang te zetten.

The School of Life, in 2008 opgericht in Londen door Alain de Botton, is in 2014 op de Amsterdamse grachten geland en komt nu naar Schiphol. Op donderdag 9 april maak je in korte tijd kennis met de werkwijze van the School of Life. Je krijgt daarnaast de exclusieve kans je in te schrijven voor één van de twee classes die later in april op Schiphol gegeven gaan worden.

Programma: donderdag 9 april 2015

16:30 Welkom
17:00 Pitch ‘How to have better conversations at work’ door Lammert Kamphuis, The School of Life
17:45 Borrel
18:30 Einde

Locatie: The Base, Schiphol (meer informatie volgt nog per email)

Ben je nieuwsgierig, en deel je graag je gedachten, ideeën en ervaringen met andere nieuwsgierige mensen uit, meld je dan hier voor 5 april aan. De class biedt plaats aan maximaal 50 personen, dus wees er snel bij!

Schiphol Real Estate organiseert deze class speciaal voor bewoners van Schiphol. Deelname is gratis maar de class vertegenwoordigt natuurlijk wel een waarde. We waarderen het zeer dat als je je aanmeldt, je ook aanwezig zal zijn bij deze inspirerende bijeenkomst op 9 april.

*The School of Life can be facilitated in English. Please state your preferred language.

Voor meer informatie: www.theschooloflife.com/amsterdam

Heb je nog vragen over de class op 9 april? Stel ze hier!

6 participants

0 comments