The School of Life: Rust in je hoofd

Of we het willen of niet, het is onmogelijk om altijd maar kalm te blijven. Stress en adrenaline zijn cruciaal om te overleven of om een belangrijke prestatie neer te zetten. Maar ook als er niets aan de hand lijkt, ervaren we vaak onnodig stress. Hoe kunnen we, te midden van alle professionele en sociale druk, een evenwichtig gemoed houden? In deze talk maak je kennis met verschillende perspectieven op het begrip stress zodat je er beter bestand tegen raakt.

Dit evenement vindt plaats in de Fortune Bar. De Fortune Bar is gevestigd op de 3e verdieping van WTC Schiphol Airport. Bij aankomst ontvang je één consumptiemunt. Met deze munt kun je iets te drinken halen aan de bar.

3 comments

just noted incorrect date has been inserted : The School of Life: Rust in je Hoofd Of we het willen of niet, het is onmogelijk om altijd maar kalm te blijven. Stress en adrenaline zijn cruciaal om te overleven of om een belangrijke prestatie neer te zetten. Maar ook als er niets aan de hand lijkt, ervaren we vaak onnodig stress. Op woensdag 19 mei hoor je tijdens een inspirerende talk van The School of Life hoe je, te midden van alle professionele en sociale druk, rust in je hoofd kunt krijgen en houden. Meld je aan Date should be: woensdag 19 jun, right??
Hi dino damanik , Thank you for noticing! The date should be Wednesday 19 June. It is also good to mention that the talk will be given in Dutch. We also have events that are in English, you can recognize those events when the description is written in English.
Volgende week woensdag vindt dit evenement plaats. Hierbij alvast informatie over de locatie. De fortune bar zit op de 3e verdieping in het World Trade Center Schiphol Airport gebouw. Tot dan!