The School of Life: Rust in je hoofd

Deze workshop heeft een waarde van €45,00 maar is gratis voor Spot Community leden. De workshop is incl. avondeten.

- - - - - - - - -

Niemand kan altijd maar kalm blijven. Angst en adrenaline zijn cruciaal om te overleven of om een belangrijke prestatie neer te zetten. Toch ervaren velen van ons, ook als we niet in levensgevaar verkeren, regelmatig onrust. Hoe kunnen we, temidden van alle sociale druk, een evenwichtig gemoed houden?

In deze class verkennen we twee cruciale relaties die we kunnen verbeteren: onze relatie met de wereld en die met onszelf. Door het bestuderen van ideeën over de oorsprong van onrust en in gesprek te gaan over onze eigen ervaringen ontdekken we hoe we kunnen komen tot een gebalanceerder gevoelsleven en een overheersend gevoel van kalmte. Wat kunnen we opsteken van biologie? Van psychologie? En van filosofie? En hoe vinden we de moed om onze onrust onder ogen te zien?

Bovenal ontdek je in deze class hoe onrust kan dienen als katalysator voor het vinden van persoonlijke vrijheid en welzijn. Je krijgt ideëen aangereikt uit de filosofie en psychologie die inzicht geven in onrust en gemoedsrust. We leren je inzien hoe je, door te leren leven met ongerustheid, of door die te overstijgen, een authentiek en menselijk leven kunt leiden.

9 comments

Wow! Wat een geweldig aantal aanmeldingen voor de workshop "Rust in je hoofd" op 23 januari a.s.! Omdat wij maar een beperkt aantal personen kwijt kunnen in onze ruimte zijn wij helaas genoodzaakt om vandaag, na 48 aanmeldingen, de gastenlijst sluiten. Voor de zekerheid heb ik aan dit bericht ook de officiele gastenlijst toegevoegd. Tot de 23e! :-)
Will the session be in Dutch or English? :)
Hi Evi, I'm afraid this entire session will be in Dutch. We're planning to organize another The School of Life workshop in April which will be in English.
Thank you Annick, no worries. I'll look forward to the session in April then! Feel free to give up my spot for this one.
Hi Annick , please give out my spot for someone.I thought the session will be in English.I will try to join the session in April
Wat ik nog wel graag zou willen weten is waar de sessie gehouden wordt. Op dit moment staat er alleen nog maar "locatie onbekend".
De workshop "Rust in je hoofd" zal 17:00 starten in The White Room, in The Base. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond van The Base B, naast Health Club The Base. Het adres: Evert van de Beekstraat 1.
Goedemorgen, graag wil ik nogmaals benadrukken dat er voor deze workshop maar 48 plaatsen zijn. Staat jouw naam op deze lijst en kun je toch niet komen dinsdag? Stuur dan een mail naar community@spotschiphol.nl, dan kunnen wij iemand anders blij maken met jouw plek. Alvast bedankt!
Beste Annick, Mocht er een uitvallen, dan hou ik mij graag aanbevolen om er bij te zijn. Mag zelfs op het laatste moment :-) gr. Anne-Marie Lansbergen