The School of Life: Purpose

In de sleur van alledag kunnen we maar al te gemakkelijk het gevoel krijgen dat we ons vervelen of opgebrand voelen. Voor velen van ons is dit het moment waarop we beginnen te fantaseren over een nieuwe, compleet andere, carrière. Maar wat we het hardst nodig hebben, is dat we ons opnieuw verbonden voelen met onze onderliggende waarden en het langetermijnbelang van ons werk.

In deze workshop gaan we:
• Onderzoeken wat onze waarden zijn en hoe we daar prioriteit aan geven
• Vijf verschillende levensdomeinen, verkennen waarin we betekenis kunnen vinden
• Nadenken over onze persoonlijke talenten en passies en hoe deze tot hun recht kunnen komen in ons werk
• Een actieplan maken om met meer purpose te gaan werken

6 comments

Hi Annick, I believe this workshop will be in Dutch, right? Are you planning any workshop in English soon?
Hi @BrigiteSebastiao ! You're right, this one will be in Dutch. I've asked the The School of Life team which talks and workshops are available in English and promise to organize an English session after the Summer holidays! :-)
Hi Annick! Thank you for the information. Looking forward to it.
Hi Annnick, Is inmiddels al bekend waar het evenement gaat plaatsvinden? Groetjes,
Hi allemaal! Inmiddels heb ik een geschikte ruimte gevonden voor dit evenement. Deze editie van The School of Life zal plaats vinden in de Brainbox Bar in WTC Schiphol Airport. De Brainbox Bar is het best te bereiken via de overdekte voetgangerspassage die van Hilton naar de terminal leidt.
Hi allemaal, let op: het evenement zal plaatsvinden in de Brainboxbar in het WTC. Deze ruimte is het beste te bereiken vanaf de voetgangerspassage die van het Hilton naar de terminal reikt. Mocht je het niet kunnen vinden of iets later zijn, bel mij gerust: 0653539657.