Straatvoetbaltoernooi met Andy van der Meijde

Speciaal voor alle sportievelingen werkzaam op Schiphol komt er een echt straatvoetbaltoernooi! Op donderdag 26 september toveren we The Square tijdelijk om tot voetbalstadion.

Andy van der Meijde komt het toernooi openen met een warming-up op locatie. Als voormalig speler bij het Nederlands elftal, Ajax, Inter Milaan en Everton weet Andy iedereen in de stemming te krijgen voor het toernooi.

Inschrijven doe je door jezelf op aanwezig te zetten op dit evenement én een mail te sturen naar berend.koudijs@schiphol.nl met daarin de teamleden, organisatie(s) en teamnaam.

Een team bestaat uit vier tot zes personen waarvan er vier tegelijkertijd in het veld staan. Het team mag bestaan uit collega's van je eigen bedrijf, of spelers gemixt van verschillende bedrijven.

Er is ruimte voor maximaal 16 teams dus schrijf je op tijd in!

Datum: donderdag 26 september

Timetable:
16:30 - 17:00 Verzamelen
17:00 - 18:00 Warming-up met Andy van der Meijde
18:00 - 20:00 Poulefase
20:15 - 20:30 Halve finale
20:35 - 20:50 Finale

Ben je zelf geen sporter of ben je geblesseerd en wil je toch gezellig komen kijken? Dan ben je ook meer dan welkom om op de tribune plaats te nemen en te genieten van een hapje en een drankje.

Ps: voor het toernooi zijn we opzoek naar twee rechtvaardige scheidsrechters die willen fluiten. Ben of ken jij deze held? Laat het ons weten.

Deelname aan het voetbaltoernooi is op eigen risico. Spot is niet aansprakelijk voor schade of letsel en daarmee samenhangende kosten.

------

EN:

Street soccer tournament especially for all sports enthusiasts located at Schiphol! On Thursday 26 September we will temporarily transform The Square into a football stadium.

Andy van der Meijde will open the tournament with a warm-up on location. As a former Dutch team player, Andy knows how to get everyone in the mood for the tournament.

Want to join the tournament? Send an email to berend.koudijs@schiphol.nl including team members, companies and team name. A team consists of four to six people. The team may consist of colleagues from your own company, or players mixed from different companies.

There is room for a maximum of 16 teams so be on time!

Date: Thursday, September 26

Timetable:
16:30 - 17:00 Team Sign Up
17:00 - 18:00 Warming-up with Andy van der Meijde
18:00 - 20:45 Tournament

18:00 - 20:00 Group stage
20:15 - 20:30 Semi finals
20:35 - 20:50 Final

If you don't want to run on the field you can come and cheer for your colleagues.

Participation in the soccer tournament is at your own risk. Spot is not liable for damage or injury

6 comments

Beste Spot Community Manager(s), het was een onwijs leuk, goed georganiseerd en geslaagd evenement geworden. Dank voor de organisatie en volgend jaar (als dit toernooi vaker georganiseerd wordt) zijn we ongetwijfeld weer van de partij.
Ook wij hebben enorm genoten van dit toernooi. Super opgezet en een meer dan prima sfeertje, ondanks een buitje af en toe. Enorm bedankt en wellicht tot een volgende keer...
Ook wij vonden het een heel goed georganiseerd toernooi en hebben genoten. Gefeliciteerd aan de winnaars van ABN AMRO en tot volgend jaar.
Prima georganiseerd! Leuke locatie ook! Jammer inderdaad van het weer maar ja dat heb je niet helemaal in de hand. Volgend jaar zijn wij er ook weer bij!
Wij van Bostec vonden het ook super georganiseerd en een leuk toernooi, bedankt! Volgend jaar zijn we er ook graag weer bij.