TUESDAYS | 17:15-18:00

ON TUESDAYS WE WORK OUT! In order to feel fit in a desk job, some exercise is required on a regular basis. Squads, push-ups, not to mention burpees; it will all be covered during the bootcamp sessions!

Spot offers free bootcamp sessions to community members.

Every Tuesday from 17:15-18:00 at The Square (between Hilton and The Base)

4 comments

Super leuke bootcamp op centrum met Esmee!! Gaan altijd met een fanatieke groep en leuk om andere mensen op Schiphol te ontmoeten. Hoop dat dit na 5 sept door blijft gaan! Thanks voor de organisatie Evelien!
Hi Evelien, hoor in de wandelgangen dat we eerder stoppen dan 5 sep? Net mijn abonnement afgezegd bij andere sportschool, al van donderdag naar dinsdag gegaan en nu stopt t? Zooo jammer! We staan daar wekelijk met 6-8 enthousiaste collega’s. Laten we doorgaan!💪
Heerlijk om na werk te kunnen sporten met een hele leuke, fanatieke groep onder begeleiding van Esmee, het zou heel jammer zijn als het stopt! Hopelijk kunnen we er mee doorgaan! 💪🏼🤩
Hey toppers, We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zoveel plezier hebben gehad tijdens onze bootcamps, en we begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is dat we ermee stoppen! Het afgelopen jaar heeft SPOT met veel enthousiasme deze bootcamps aangeboden, waarbij we altijd gestreefd hebben naar minimaal 10 deelnemers per sessie. Helaas blijkt het steeds weer moeilijk om dit aantal te bereiken. Ondanks dat hebben we, dankzij de positieve feedback van jullie, de deelnemers, het stoppen van de bootcamps zo lang mogelijk uitgesteld en ze echt een kans gegeven. Toch moeten we nu toegeven dat het financieel niet haalbaar is om telkens maar een paar deelnemers te hebben. Het spijt ons echt enorm! Maar als jullie ideeen hebben om de bootcamps toch door te laten gaan op een manier dat het wel haalbaar is, dan horen we dat natuurlijk heel graag! We kunnen dan samen tot oplossing komen!