School of Life: geluk in je werk

Wegens succes terug op Schiphol!

Volgens de Nederlandse denker Huizenga is ieder mens een spelend wezen. Vanuit dit soort filosofische perspectieven word je tijdens deze talk uitgedaagd om naar je werkende leven te kijken. Wanneer speel jij tijdens je werk? We brengen je hierover in gesprek met elkaar en enkele van de grootste denkers uit de filosofiegeschiedenis. Na een half uur ga je met een frisse blik en vernieuwde energie weer aan het werk. Als dat geen goed begin van de dag is!

Inclusief ontbijt.

- - - -
Programma:
8.00 - 8.30 Inloop incl. ontbijt
8.30 - 9.00 Talk "Geluk in je werk"

4 comments

Goedemorgen allemaal! Let op: de workshop van morgen vindt plaats bij De Huismeesters in Schiphol-Oost. Vanaf Schiphol Plaza kun je bus 180, 186 of 199 pakken naar halte "Canadaweg". De busrit duurt zo'n 15-20 minuten. Voor sommigen een iets langere reistijd, maar jullie worden beloond met een heerlijk ontbijtje en een inspirerende talk!
Wat een leuke, gezellige en vooral inspirerende start van de dag was dit. Goed verzorgd (ook de inwendige mens). Leuke spreker om naar te luisteren die Lammert Kamphuis. Die mag je vaker uitnodigen. Neem ik mijn hele afdeling mee. Vandaag maar eens "spelen" op mijn werk.
Hi Stephanie Brouwer en Arjen Heistek bedankt voor het mooie compliment! Arjen, jij in het bijzonder bedankt ook voor de leuke foto's! Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik de naam van de spreker iets heb aangepast ;-)