Safety Day | Firefly

- INSCHRIJVING VOL -

Veiligheid gaat over veel meer dan alleen regels en procedures. Het raakt ons allemaal persoonlijk, want we komen allemaal wel eens in risicovolle situaties terecht - op het werk, thuis of onderweg. Daarom organiseert Schiphol jaarlijks een Safety Day. Het thema van dit jaar is brandveiligheid.

Exclusief voor Spot-leden hebben we het volgende waar je je voor kunt opgeven:

Firefly training | 09:00 - 12:00 uur

Benieuwd hoe de brandweer van Schiphol te werk gaat als een vliegtuig in brand vliegt? Je kunt het live meemaken! Na een korte briefing door een brandweerman zijn we getuige van een firefly training.
Ook zijn er diverse opties om te ervaren via virtual reality hoe het is om b.v. een brandend kantoorpand of huis te verlaten. Er is een brandweervoertuig aanwezig waarbij je alle type vragen kan stellen over brandveilig leven.
Daarnaast kan je in de Blackbox ervaren hoe het is om in de rook te lopen en wat je wel of juist niet moet doen. Al met al uitdagingen genoeg, net als in het echt!

Meld je voor 18 november aan door op de 'Attend this event'-knop te drukken EN je hier aan te melden: https://forms.gle/G9uMAiT5s31wGWpM8

Let op. Voor de Firefly oefening zijn i.h.kv. de veiligheid slechts 30 plekken per keer beschikbaar!

7 comments

Hi team, vergeet niet dit formulier in te vullen voor je aanmelding: https://forms.gle/G9uMAiT5s31wGWpM8
Nog niet iedereen heeft zich ingeschreven via dit formulier. Er zijn nog 4 plaatsen over dus wees er snel bij. https://forms.gle/G9uMAiT5s31wGWpM8
Ik heb mezelf zojuist afgemeld vanwege iets anders op dat moment.Wellicht dus een extra plek vrij.
Krijg je een bevestiging als de inschrijving is gelukt? Ik twijfel of ik me op de juiste manier heb aangemeld (en welkom ben dinsdag).
Hi Madelon, goed dat je hete even dubbel checkt. Ja je krijgt van mij uiterlijk morgen nog een aparte mail met details.
Hoi, ik heb me net afgemeld, heb helaas een andere afspraak waar ik niet onderuit kom. Dus hopelijk kan iemand anders in mijn plaats gaan. Gr Joyce Granozio
Ik moet mij ook helaas afmelden. Ik moet op mijn werk wat onverwachte "brandjes" blussen.