Ride for the Roses

Afgelopen zondag stond de regio Aalsmeer/ Schiphol in het teken van de Ride for the Roses. Zo’n 9.000 deelnemers zaten op de fiets om de 100, 50 of 25 kilometer af te leggen. Bij elkaar was deze 18e editie goed voor 854.000 euro.

Dit bedrag werd rond de klok van half vijf onder luid applaus op het podium in de start- en finishlocatie FloraHolland bekend gemaakt door burgemeester Jeroen Nobel, projectleider Albert Vuil en Ride-voorzitter Fred Doeleman.

Met ons Rabopeloton hebben we hiervan een groot bedrag bij elkaar gefietst, maar liefst 48.000 euro hebben wij kunnen bijdragen aan onderzoek voor KWF Kankerbestrijding. Een geweldig resultaat!!

We kunnen trots zijn op de inzet van het Rabopeloton en alle deelnemers. Allen hartelijk bedankt voor jullie inzet en medewerking aan dit geweldige evenement.

Gr, Martijn

----------------------------------------------------

Beste Young Professionals,

Op 6 september vindt de Ride for the Roses plaats in Aalsmeer. De Rabobank is net als voorgaande jaren hoofdsponsor van dit evenement en doet met een groot bedrijventeam mee aan de Ride. Hierbij wil ik ook jullie uitnodigen om samen met andere Young Professionals in ons Rabobankteam mee te fietsen. We stellen in totaal 20 startbewijzen beschikbaar aan SPOT. Dit is inclusief de deelnemerskosten en een donatie van 100 euro p.p. aan het KWF.

De Ride for the Roses is een fietstocht voor de strijd tegen kanker, waaraan iedereen kan meedoen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht van 25, 50 of 100 kilometer. Samen met zo'n 11.000 fietsliefhebbers ben je op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig en maak je een vuist tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

We verzamelen bij Flora Holland Aalsmeer om daar te ontbijten en vervolgens de openingsceremonie bij te wonen. Na de ceremonie stappen we op de fiets om het geld bij elkaar te fietsen. We streven naar een zo groot mogelijk team om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Bij de vorige editie in Aalsmeer in 2011 bestond het Rabobankteam uit bijna 300 fietsers en dat hopen we dit jaar te gaan overtreffen.

Als deelnemer van het Rabobankteam krijg je:
· Een origineel Ride for the Roses wielershirt
· Een ontbijt
· Lunchbuffet na afloop van de fietstocht
· De Rabobank betaalt voor jou de deelnemerskosten
· In deze kosten zit een flinke donatie aan het KWF
· Bovenal een onvergetelijke ervaring!

Programma
07.30 uur Openstelling veilingterrein
07:30 - 09:30 uur Ontbijtbuffet
09.30 uur Openingsceremonie
10.00 uur Start 100 km Cycle Tour
11.00 uur Start toertochten 25 en 50 km
13.00 - 17.00 uur Binnenkomst van de deelnemers
15.00 - 17.00 uur Slotmanifestatie
17.00 uur Bekendmaking eindopbrengst

Aanmelden
Je kan je aanmelden door een email te sturen met jouw naam en mailadres naar M.Schneider@regioschiphol.rabobank.nl. Op het opgegeven mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een link naar jouw persoonlijke pagina op de site van de Ride for the Roses. Op deze pagina kan je de fietsafstand kiezen en adresgegevens invullen waar we het wielershirt en startbewijs naar toe kunnen sturen.
Mocht je zelf ook nog een donatie willen doen voor het KWF, dan kan dat via jouw persoonlijke pagina.

Wie wil er nou niet een rondje fietsen door regio Schiphol voor het goede doel?!

Met vriendelijke groet,

Martijn Schneider
Accountmanager MKB Rabobank Regio Schiphol

5 comments

Was een leuk evenement, goed georganiseerd. Rabobank Schiphol bedankt!
Mooie ervaring! met dank aan de Rabobank.
Was inderdaad een geslaagd evenement met een mooie opbrengst. Alle deelnemers daarom ook bedankt! RTV Noord-Holland heeft nog een mooie compilatie gemaakt van het event: http://www.rtvnh.nl/nieuws/170246/terugkijken-854000-euro-opgehaald-met-ride-for-the-roses
Beste Spotters, Afgelopen zondag stond de regio Aalsmeer/ Schiphol in het teken van de Ride for the Roses. Zo’n 9.000 deelnemers zaten op de fiets om de 100, 50 of 25 kilometer af te leggen. Bij elkaar was deze 18e editie goed voor 854.000 euro. Dit bedrag werd rond de klok van half vijf onder luid applaus op het podium in de start- en finishlocatie FloraHolland bekend gemaakt door burgemeester Jeroen Nobel, projectleider Albert Vuil en Ride-voorzitter Fred Doeleman. Met ons Rabopeloton hebben we hiervan een groot bedrag bij elkaar gefietst, maar liefst 48.000 euro hebben wij kunnen bijdragen aan onderzoek voor KWF Kankerbestrijding. Een geweldig resultaat!! We kunnen trots zijn op de inzet van het Rabopeloton en alle deelnemers. Allen hartelijk bedankt voor jullie inzet en medewerking aan dit geweldige evenement. Gr, Martijn