Masterclass True Value

Schiphol Group is partner in het bouwprogramma van C-Creators. C-Creators organiseert events rond de circulaire economie in de regio. Zoals komende vrijdag een masterclass True Value door KPMG.

Maatschappelijke waarde meten en meenemen in investeringsbeslissingen?
In deze Masterclass licht KPMG de True Value berekening toe waarbij waarde anders dan alleen de financiele waarde wordt meegenomen.

In een interactieve sessie gaan we dieper in op de onderwerpen circulaire verdienmodellen en True Value in de gebouwde omgeving.Agenda:
09.00 - uur inloop
09.30 - 12.30 Masterclass
12.30 - lunch

Deelname voor leden van het Bouwprogramma is gratis. Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van €150,-.

1 participant

2 comments

En dat is het ook. Quote Coert Zachariasse, Delta development: "True Value of integrated accounting is een krachtig instrument om waarde(n) in geld uit te drukken. Als mensen vinden we meer dingen van waarde dan we in geld (lijken) te kunnen uitdrukken. Wat is de waarde van esthetica ? Wat is de waarde van schone lucht ? In traditionele accounting is het waardebegrip te beperkt, daarom leggen we de broodkruimels voor het kapitalistische systeem verkeerd en gaan we collectief daar heen waar we niet heen willen. Een correct waardebegrip uitgedrukt in geld gaat ons systeem helpen ! Wanneer we het thema duurzaamheid ondernemend oppakken door investering te koppelen aan (brede)waardecreatie dan zul je zien dat duurzaamheid loont." Zorg dat je er bij bent!