Lezing Schipbreuk in het paradijs

Leiderschap in noodsituaties
Meestal blijft het - gelukkig- bij oefenen alleen: de jaarlijkse flight safety training bij luchtvaartmaatschappijen. Aan de hand van vaste protocollen wordt er getraind op zaken als: hoe overleef je een crash in de woestijn, op zee of in de jungle? Hoe houd je het moreel onder de passagiers hoog? Hoe voorkom je uitdroging of afkoeling? Welke keuzes maak je onder hoge druk en hoe kun je je eigen leiderschapskwaliteiten en die van anderen in noodsituaties het beste inzetten?
Maar voor Wilbert van Haneghem, destijds steward en inmiddels purser bij KLM, werd zo’n situatie in 2014 rauwe realiteit. Tijdens een vakantie in Indonesië maakte hij een samen met 25 andere opvarenden een tocht over de Flores Zee toen de boot water begon te maken en zonk. De bemanning was in paniek en incapabel. Als professional had Wilbert geleerd dat je in actie moet komen en hij nam de leiding over.
Bent u benieuwd naar de manier waarop crisismanagement in noodsituaties ook in de dagelijkse praktijk toe te passen is? Dan beloven wij u een uiterst boeiende lezing
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via onderstaande link.
https://www.lionsclub-schiphol.nl/index.php/wilbert-van-haneghem-schipbreuk-in-het-paradijs

1 participant

3 comments

Helaas is de lezing alleen "live" offline te volgen

Upcoming events