Lezing: de wereld van personal branding (VOL)

BELANGRIJK: Deze workshop is vol. We nemen geen extra aanmeldingen meer aan. Iedereen die zich voor 8 november heeft aangemeld ontvangt spoedig een e-mail met meer informatie over het evenement.

---

Het doel van deze lezing is om je bewust te worden van je eigen personal brand, zodat je jezelf beter kunt profileren én positioneren. Juist nu.

Want of we het nu willen of niet, al dat thuiswerken heeft invloed op onze zichtbaarheid. Spontane ontmoeting zijn weggevallen, en het leggen van nieuwe connecties tijdens netwerkbijeenkomsten, (vak)beurzen of seminars is er al helemaal niet bij. Allemaal momenten die zich er normaal gesproken bijzonder goed voor lenen om jezelf in de kijker te spelen. Maar nu even niet.

Reputatie-expert Helmi Geeve is gespecialiseerd in personal branding en zorgt er tijdens deze 45-minuten durende lezing voor dat kijkers zich bewust worden van waar zij voor staan en zich vanuit dit bewustzijn beter kunnen positioneren en profileren. Het gaat erom dat je gericht kunt vertellen wát je doet, waaróm je het doet en wat jou bijzonder maakt.

Wil jij antwoord op de volgende vragen:

- Wie ben ik als professional?
- Wat onderscheidt mij van anderen?
- Wat wil ik bijdragen vanuit mijn purpose naar mijn klanten, doelgroep, opdrachtgever, collega’s?
- Hoe word ik beter zichtbaar als professional bij mijn klanten/relaties?
- Hoe presenteer ik me via mijn personal brand?

...schrijf je dan in voor deze lezing!

----

Hoe kan ik deelnemen aan dit evenement?

1. Schrijf je hier in voor het evenement.
2. Ga iets voor 12:00 naar de Zoom meeting en wacht op de host: https://us02web.zoom.us/j/83805823531?pwd=TkpzNG5RbjFGKy9lREREZHNqOU1YZz09
3. Veel plezier!

7 comments

Heel leuk initiatief! Volgens loopt het storm. Misschien een tweede sessie?
Goedemiddag allemaal, ik heb goed nieuws! De dame die deze lezing zal verzorgen is akkoord gegaan met de groepsgrootte. Iedereen die zich op dit moment heeft aangemeld is welkom om de lezing bij te wonen op dinsdag 17 november. De link naar de sessie wordt uiterlijk op dinsdagochtend met jullie gedeeld. Tot dan!
Goedemorgen allemaal! Graag deel ik de link naar het event "De wereld van personal branding": LINK: https://us02web.zoom.us/j/83805823531? PASWOORD: TkpzNG5RbjFGKy9lREREZHNqOU1YZz09 De lezing zal gegeven worden in het Nederlands. Tot vanmiddag om 12:00! Groet, Annick
Klopt Annick. Altijd 6-cijferig, althans wat ik tot nu toe met Zoom heb gedaan. Ik zie het tegemoet. Dank hiervoor.
Dank Helmi. Dank Annick. Was een mooie sessie. Eindelijk vet ontdekt wat goed voor me is: reputatie-vet.