Change Kickstarter - for leaders in Transformation

Op woensdag 30 oktober hebben wij speciaal voor 2 Spot Community Members plaatsen gereserveerd voor onderstaand event. Geef je dus snel op als je hierbij wilt zijn!

Het begeleiden van een transformatie vraagt om maatwerk, het is immers mensenwerk. Hoe kom je in een omvangrijke of complexe organisatie tot een veranderplan op maat?

Op deze vraag geven we antwoord in onze Change Kickstarter!

Wat je kunt verwachten:
We beginnen vanuit een theoretisch denkkader om daarna vooral bezig te gaan met de succesvolle praktijk van onze Change Impact Assessment (CIA). Daarbij is de visie van de toekomstige organisatie het uitgangspunt. Vervolgens leg je met de CIA veranderingen en hun impact op je organisatie gestructureerd vast. Dat resultaat deel je met medewerkers, het moment om betrokkenheid te creëren! Op die manier is de CIA de belangrijke bron voor een op maat gemaakt veranderplan – en tijdens de Change Kickstarter zetten we samen de eerste stappen.

Gastspreker:
Met een aansprekend praktijkvoorbeeld neemt Gastspreker Niels Toussaint, Astellas, Global Lead Business Readiness, je mee in zijn ervaringen van de Change Impact Assessment bij een Global Transformatie.

Details over het event:
• Datum en tijd: 30 oktober 2019, 17:00-20:00uur
• Adres: kantoor Been Management Consulting, Hendrik Walaardt Sacréstraat 451, 1117 BM SCHIPHOL
• Doelgroep: (Change) Leaders, Change sponsors op directie en MT niveau
• Groepsomvang: 10-15 deelnemers
• Gastspreker: Niels Toussaint, Astellas, Global Lead Business Readiness
• Inclusief heerlijk diner

Geef je op door een mail te sturen naar iris.bruinink@beenmc.com
Voor meer informatie kan je ons bereiken op: 020-760 2150

1 participant

3 comments