BREIKERS-Café i.s.m. Microsoft: Mobiliteit & het nieuwe (net)werken

Dinsdag 6 juni aanstaande is er weer een nieuw BREIKERS inspiratiecafé. Ditmaal gaan we onder leiding van Meindert Schut van BNR Nieuwsradio in gesprek over het belang van mobiliteit in een wereld waarin co-creatie steeds belangrijker wordt. Over de inzet van slimme technologie om reisgedrag te beïnvloeden. En over de relatie tussen productiviteit en vervoerskeuzen.

We zijn te gast op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol. U bent van harte welkom om u - onder het genot van een hapje en een drankje - te laten inspireren en informeren.

5 redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:
1. Uw gastheer is Ernst-Jan Stigter, CEO van Microsoft Nederland. Hij vertelt over Microsofts hernieuwde visie op (net)werken, mobiliteit en bereikbaarheid.
2. Meindert Schut bevraagt aansprekende werkgevers als Philips en Schiphol Real Estate, over hún visie op duurzame mobiliteit en hun ervaringen met diverse innovatieve oplossingen.
3. Jaap de Koning, hoofd groep Contracteren en aanbesteden en hoofd van de vestiging Amsterdam bij Witteveen+Bos, deelt zijn verfrissende visie op flexibel werken.
4. Microsoft vertelt over de tijdelijke sluiting van het hoofdkantoor voor een grote verbouwing en de consequenties daarvan voor hun medewerkers. Met uitgebreid aandacht voor de resultaten van een pilot waarbij medewerkers hun leaseauto inruilden voor een mobiliteitskaart die toegang verschaft tot alle vervoersalternatieven.
5. Tot slot delen medewerkers van Microsoft hun ervaringen in de pilot: in hoeverre heeft de wens om productief te zijn invloed op hun reisgedrag?

Programma
BREIKERS Café i.s.m. Microsoft: Mobiliteit & het nieuwe (net)werken

Wanneer: dinsdag 6 juni 2017
Ontvangst: 15.30 uur
Inhoudelijk programma: 16.00 – 17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Microsoft Nederland
Adres: Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

1 participant

0 comments