Back To Work Borrel @ Schiphol-Oost

Na de vakantie is het altijd weer een beetje inburgeren... ;-) Om rustig uit je vakantieritme te komen nodigt Spot je uit voor een heuse back-to-work borrel in Schiphol-Oost!

Een goede gelegenheid om vakantieverhalen uit te wisselen en andere Schipholwerkers te leren kennen. En dat alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes!

---

After the holidays it always takes a while to get back into your old rhythm ... ;-) For a smooth transition, Spot invites you to a back-to-work drink in Schiphol-East!

This event is a good opportunity to exchange holiday stories and get to know other Schiphol workers... All while enjoying delicious snacks and drinks!

15 comments

Hoi! Ik ben nieuw op Schiphol. Ik werk wel op Schiphol Oost, maar waar is de borrel precies?
Hi @WopjeVanBuizendaalVanDijk de borrel vindt plaats in de nieuwe tuin van het Constellation Building. Je kunt de locatie vinden door in Google Maps te zoeken naar "Constellation Building" óf door in het rechter menu op deze pagina te klikken op "toon op kaart". ;-) Tot de 12e!
Hoi allen, Dit is wel leuk om op deze manier gezellig bij elkaar te zijn, even geen werk, maar iets anders. Top.
Superleuk, maar jammer dat het samenvalt met de IT Beach party in Zandvoort. #keuzes
Hebben jouw collega’s zich al aangemeld voor de borrel volgende week? We zijn druk bezig met de voorbereidingen: de DJ is geboekt, de hapjes zijn gekozen, en we hebben zelfs een slecht-weer-plan! Maar om er zeker van te zijn dat we genoeg heerlijke hapjes en drankjes laten verzorgen door de Huismeesters op 12 september zijn we benieuwd of jij misschien nog collega’s kent die ook komen maar zich niet hebben aangemeld? Zoals op al onze borrels ontvangen geregistreerde leden gratis munten waarmee drankjes gehaald kunnen worden aan de bar. Ik heb er zin in. Hopelijk tot de 12e!
Morgen mag je nog één keer vertellen hoe leuk je vakantie was. Omdat er niks zo wisselvallig is als het weer hebben we besloten om de borrel naar binnen te verplaatsen. Morgen ben je vanaf 16:30 welkom bij de Huismeesters, waar de hapjes, drankjes en dj voor jou klaar staan. Zie de afbeelding voor de locatie. Tot morgen!