Kijkje bij de buren?

Hallo allemaal,

In het verleden is er een initiatief geweest genaamd “kijkje bij de buren”. Hierin werd je de mogelijkheid geboden om eens een bezoekje te brengen aan andere bedrijven op Schiphol & meer te weten te komen over wat daar gebeurt.
We hebben toen onder andere een tour gehad door de bagage kelders van Schiphol en ik heb zelf een rondleiding georganiseerd door een Chocolade fabriek van Cargill.

Nu was ik dus benieuwd of er wellicht binnenkort weer eens iemand zijn bedrijf ter beschikking wilt stellen voor een gezellige & informele rondleiding – om zo elkaar & elkaars werkzaamheden beter te leren kennen?

Groetjes,
Doortje

Doortje Hafkamp

Strategic Sourcing
Cargill
View profile

9 comments

Hi Doortje, als de groep niet TE groot is, dan is het best mogelijk om een rondje bij Microsoft te doen. Misschien leuk om een kleine agenda samen te stellen waar mensen zich op kunnen inschrijven?
Die chocolade fabriek klinkt goed Doortje , is er dan ook een proeverij bij ;) ? Bij ons in het hotel kunnen we ook altijd een rondleiding organiseren, en indien de groep niet te groot is kunnen we ook wel wat in de keuken organiseren.
Op 29 oktober wordt ook weer de Dag van de mobiliteit georganiseerd. Op deze dag kun je als Schipholmedewerker een kijkje in de keuken nemen bij een ander bedrijf.
Hoi Doortje, Goed initiatief! Bij ons bij de Rabobank Regio Schiphol hebben wij op de Polarisavenue in Hoofddorp een vernieuwd pand, welke in september officieel voor de collega's en familie geopend wordt. Dit is op zich al leuk en mooi om te bekijken, wellicht dat ik samen met wat collega's een leuke interessante presentatie kan geven. Annika, kunnen bedrijven zich opgeven voor de Dag van de mobiliteit / hoe gaat dit verder in zijn werk? Groetjes, Kim
Dag Kim, Meer informatie vind je op www.dagvandemobiliteitschiphol.nl Mocht de Rabobankmeer informatie willen en/of willen deelnemen aan deze dag, stuur dan een mailtje naar dvdm@schiphol.nl Mijn collega's Mireille Hoogerbeets of Milo Stokman nemen dan contact met je op. Groeten, Annika
Leuk al die reacties! Michel en Hilde jullie geven beiden aan dat er mogelijkheden zijn voor kleinere groepen. Aan hoeveel mensen moeten we dan ongeveer denken? 20?
Hoi Michel, Lijkt me erg leuk eens een kijkje te nemen bij Microsoft! Uiteraard is jullie kantoor al gaaf om te zien, maar juist ook inzicht krijgen in nieuwe technologien en ontwikkeling op het gebied van IT/Telecom/Multimedia etc. lijkt me hartstikke interessant! Als ik iets kan beteken, let me know. Ik kom in ieder geval graag :-) Groeten, Doortje
Hi Kirsten, Bij een niet te grote groep kunnen we inderdaad denken aan 20 maar dan zal ik de groep wel in 2 groepsjes verdelen. In de keuken hebben we voor maximal 10 personen plaats voor een proeverijtje. Groetjes, Hilde
Ik werk voor het Documentcenter op Schiphol Oost. Wij laten graag ons werk zien aan onze collega's uit het land dus waarom niet de collega's van rondom ons op Schiphol. Wij kunnen groepen aan tot maximaal 25 man. Wel in overleg uiteraard. Benieuwd naar wat wij allemaal maken voor o.a. de KLM ?