Afstudeeronderzoek Snelfietsroute Schiphol

Beste SPOT'ter,

Willen jullie Ella aub helpen bij haar verzoek? Alvast dank!
--------------------------------------------------------------------------------
Mijn naam is Ella en ik studeer op dit moment af in de richting Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit. Met mijn afstudeeronderzoek wil ik een bijdrage leveren aan de innovatieve snelfietsroute Hoofddorp - Schiphol - Amsterdam Zuidas.

Schiphol heeft zich namelijk ten doel gesteld meer werknemers op de fiets te krijgen. Achterliggende gedacht hiervoor is onder andere de bereikbaarheid van de luchthaven en bedrijven. Nadere informatie is te vinden op www.goingdutch.bike.

Het doel van mijn onderzoek is te bepalen welke 'quick wins' zorgen voor de meest efficiënte toename in het aantal fietsende forenzen. Hierbij heb ik jouw hulp nodig! Ik zou je willen vragen mijn enquête in te vullen en/of deel te nemen aan een focusgroep-sessie.

Invullen enquête
Met de enquête wil ik inzicht krijgen in de vervoerswijzekeuze van werknemers en de beleving van de huidige fietsroutes op grondgebied Schiphol. De enquête zal 5-10 min van je tijd in beslag nemen. Voor het invullen van de enquête ben ik op zoek naar mensen die:
- werkzaam zijn op Schiphol en;
- minstens 1 keer naar Schiphol zijn gefietst (i.v.m. de beoordeling van de routes)

Link naar de enquête: https://forms.gle/dBgNg7YayMhkSpBq6

Oproep focusgroep-sessie
Daarnaast wordt een focusgroep-sessie georganiseerd. Tijdens de sessie wil ik graag meer te weten komen van de werknemers die regelmatig dan wel sporadisch met de fiets naar Schiphol komen. Ook wanneer je nog nooit met de fiets Schiphol bent gekomen, ben je van harte welkom.

Lijkt het je leuk om mij te helpen met mijn afstudeeronderzoek, stuur dan een e-mail naar ella.oldenziel@rhdhv.com of reageer hieronder. Rond eind maart zal ik contact met je opnemen voor het bepalen van een datum.

Mocht je collega’s hebben waarvan bekend is dat zij aan bovenstaand voldoen, dan zou ik het erg op prijs stellen dat de enquête en de oproep voor de focusgroep verder wordt verspreid!

Met vriendelijke groet,
Ella Oldenziel

Guido Vos

Adviseur
goinGDutch
View profile

0 comments